Apr 7, 2011

lemau

semalam, entah jin tidur mana datang, kita jadi lemau gila, langsung tertidur pukul 10 lebih masa duk baring-baring sambil study (eceh, statement macam awak rajin study. padahal belek-belek je buku tu). ubat batuk, ubat sakit tekak, ubat selesema akibat demam kapioka tu semua tak termakan. selalu, nak harap awak tidur pukul 12 ke bawah tu memang takde lah kan.  ni pukul 10 dah lentok.


dekat pukul 6, masa orang tengah mengaji tu kan, tiba-tiba tersedar. ya Rabbi, rasa macam berat sangat tubuh. and until now, suara masih macam rockers. bukan macam rockers dah, tapi suara macam ada tak ada, walaupun jam tu juga kita bangun makan ubat tu semua.


tau jelah, dah pekena ubat batuk, after subuh tu tidur sampai jam 9. adehhh. cuba calculate kejap, berapa jam kita tidur semalam?


dan time ni duk fikir, macam mana nak mengajar hari ni... pakai bahasa isyarat bulih?


p/s: untuk readers blog ni, harap jaga kesihatan tu. minum air masak jangan kurang. tima ni musim orang tak sihat sebab cuaca berubah sangat tak menentu, lagi-lagi lepas kes tsunami kat jepun tu. semoga kita semua sihat untuk menjalani rutin harian kita..... insyaALLAH...

✿✿✿✿✿✿✿✿

IKLAN!
jemput singgah:


 (boleh klik gambar header untuk ke blogshop)


soffya eshope's  collection!

4 comments:

Peri PiA said...

syg,jage diri

huk2,sedey nak dara diperatauan xsihat

saya bukan tomato said...

jaga kesihatan ye.. hope cepat sembuh :))

soffya cik bulan said...

peri pia,
iyep...selalu je skit sbb selalu je ada prob
bt tertekan, n hlg daya tahan.hu

soffya cik bulan said...

saya bkn tomato,
tq my dear

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)