Jun 28, 2011

[GAMBAR] Part I of sista gathering 9 jan 2011

 Event: Sista gathering
Tempat: Felda Villa Hotel (Persada Mutiara)
Masa:1.30 pm-6.30 pm

Beruntung, masa nak pergi event hari tu, ada adik photog yang nak ikut sama. so, sepanjang event berlangsung, dia lah yang tolong snapkan pic saya yang mengendeng kat event nihh. pergi bukak booth, tapi sebenarnya, excited nak pergi sebab nak jumpa ramai awek yang terhai hai dalam fb.



semua pic dari JAY ISHAK
saya edit sikit-sikit aje =]


gedik =P


 sedang diet. bila nak kurus ni?

average


haha, teruja!


Malang, encik jay sebab photo saya je penuh dalam kamera dia. hak hak, gelakkan dia. kekeke. tapi ramai jugaklah awek-awek yang dapat dia snap sebab saya ni asyik nak snap dengan orang tu, orang ni. biasalah, give and take. saya bawak dia, dan memberi dia berasa peluang ini, dan dia menolong saya, mensnap moment terbaik hari itu.


ohh ye, sepatutnya, saya pergi dengan team sendiri. banyak benda nak buat hari tu... tetapi, apakan daya mereka semua ada kerja last minute. so, saya bawak ajelah yang mana ada. sale pun bukan keutamaan hari tu. asal boleh cover balik duit bayar tapak, minyak, makan semua tu, kira okeylah kan...kan...nasiblah ada abang kecik yang bajet kacak yang telah membuat hati resah sebelum ini duk menemankan saya hampir separuh hari. tau ler, awek bertudung ramai. tukar test ke bang?


part II will coming soon..
sneak preview kat SINI

Psst...
duk try main blackqoute comel tu. baru reti nak buat. haha, tqvm liana lunia

entry: 2011-01-13 21:56. republish sebab akan ada update part II.

4 comments:

Uchi kay-f @hmad said...

gune camera dslr ke cik safia...cantek!

y u y u Z u l a i k h a said...

cewahhhhh! cantik nyeee diaaa!

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

posing sakan...

ardinihumaira said...

dni copy ek gamba ni nanti :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)