Jan 10, 2011

Sista Gathering hovoc gila! awwww T____T

argh persetankan semua perasaan. mahu tak mahu, marah tak marah, resah tak resah, dia jugak yang menghantar dan menjemput pulang ke sana. blush *__^. dan dalam segan silu itu dia jugak yang menemankan. hehh. dia jugak. tapi nasib baik, ada adik photog yang comel yang menemani saya dan snap pic sepanjang event berlangsung.


tapi gambar belum kedapatan lagi. kalau tak boleh share dengan korang, gambar saya dengan awek-awek gergoues semalam.pinky yellowish dorang semua. ohh fun. memang fun. lain yang saya rancang nak buat kat sana, dan sebab kaki tangan tak mencukupi, maka lain yang jadi.



apa yang fun? dalam entry seterusnya okeh...ini dulu gambar permulaan. hehh. sila kutuk sebab saya paling pendek dan tak ikut tema ;P


pc dari aisha humaira (paling kanan) jaja, soffya cik bulan, aiza


ohh ye tqvm buat semua yang komen dalam entry ini.
saya tahu anda semua baik hati dan prihatin. tqvm okeh T___T

6 comments:

ardinihumaira said...

bestnye pia... ;)


p/s: dari semalam dni nak wat review tak dapat sebab pia private blog :)

AiDa AzRyN said...

hehe.. comel2 jep.. :)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

pendek nye...
hehehe...

CGG said...

wow...

cantek2 shawls korang:)

y u y u Z u l a i k h a said...

semalam yuyu nampak sofiya :) cantikkkk :)

Zqah Ismail said...

aaa .. teringin nak join ari tuu tp jauh daa =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)