Jan 9, 2011

Awek-awek gorgeous, jumpa esk ye!

esok, akan berlangsungnya event sista modelling, iaitu sista gathering kat felda villa hotel keramat. jam 1.30 p.m-6.30 p.m. so, soffya eshope pun akan turut menempel sama, mempromosikan barangan kami... sorri girls, memang tak sempat langsung nak update apa-apa kat blogshop dan fb pages. demam yong masuk minggu pertama sekolah ni. terbusy pulekkk. hohoho.


orait. sesapa yang pergi, jumpa esok. ohh ye, jangan lupa bawak duit seguni untuk membeli barang-barang comel dari soffya eshope. kalau agak-agak tak cukup seguni, bawaklah lapan belas guni. agak tak cukup jugak, nah, ambik ladtop saya, online terus maybank2u atau cimb clicks dan transfer aje duit. sonang kan? hehehehehe :)


so, jumpa sana esok ye awek-awek gorgeous! banyak barang baru den bawak ehhh. tak ambik pic pun lagi dan memang tak ada kat blogshop dan fb pages soffya ehope lagi pun. inner syria original juga ada. apa lagi, mohlerrr esok kita dating :)


p/s:
akan privatekan dulu blogshop buat sementara waktu ini T____T (CONSTRUCTION)

1 comment:

Anonymous said...

http://www.archive.org/details/BuyTylenolNoPrescription_630

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)