Jan 6, 2011

gelak aje. eh bukan gelak, sengih. geli hati.

aku sebenarnya tergelak geli hati sebab ada seseorang perempuan yang terasa seperti aku ini mahu sambar jantan dia. WTF? hehh, sebelum aku berleter panjang-panjang, sebab aku malas sebenarnya nak melayan karenah perempuan GILA macam ni. sebab aku high class punya otak. bukan macam dia. low class punya otak. hehh.


sorrri. gua tak teringin lu punya balak.. sebab apa? ha, sekarang, baik lu bawak dia depan cermin. cermin kejap. dia selalu pergi masjid, ada? dia sopan santun tertib terning, ada? handsome macam tom cruise, ada? pakai kereta mewah, ada? gaji beriban-riban, ada?  kalau takde, malas aku cakap banyak. balik, simpan aje dalam frame. lu tahu sendiri jawapannya.


sorri jugak, gua bukan nak berlagak, bukan pandang semua tu jugak, tapi sikap lu bikin gua panas. sorri, dia memang masih nak kan gua pun, tapi bagi gua, yang lepas, lepas lah. ludah takkan nak jilat balik. kan? jadi, kalau dia masih sayangkan gua, jangan salahkan gua, salahkan dia :P


karang bila aku cakap macam ni kata aku berlagak. perasan diva. tapi terpaksa jugak cakap, sebab dia buat aku ni macam lapar sangat jantan tu. macam satu je jantan dalam dunia ni. buat kawan aku tu pulak, ni bukan nak banding-bandingkan apa, cuma nak bagi aweks gila tu sedar, yang aku ni bukan seperti yang disangkakan. awak jangan terasa. please.


sekian.

9 comments:

Illiana Hidayah said...

hohoho!!! i likeeee ini entry..!

bact said...

apa neh sengeh2??
gua xphm la..nk ludah pon sengeh ka??
hahaha

.::WaNiE::. said...

like jelah entry ni boleh

haha

kinsyakrn said...

tu la, biasa sgt...kacau org, kan dh kena bambu. hihi..sabo pia, dia takut tu..Bangga weh..

A.S.T.I.N.A said...

hoho begitulah... masa memiliki tidak dihargai... ini pula nak lagi... terlambat sudahh... Moga mereka bahagia oh.

Peri PiA said...

ade sihat kah org itu

Aliesya♥Amani said...

sy pun penah jd cmtu....
ada sorg minah tue die ingat sy nk amek bf die la...
pastu siap terjah2 sy...hahaha..
bajet pakwe die tue hebat sgt la...

Cik Nad said...

eshope kamu masih jual brg2 lagi ke?? ape barang baru ek?? sy duk jb. agak2 kalau tempah, bila boleh smpi??

kaizen said...

senyum jer laa... hehehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)