Jan 4, 2011

awak berminat nak jadi MODEL? jom sertai SISTA GATHERING 9hb ni!



...Hye Ladies! :) ♥♥

Sista Modeling akan anjurkan Sista Gathering yg da boom!!!

Tujuan?
1. Utk kenalkan pada peserta ape itu sista modeling, background & plans for coming 2011 :)
2. Utk membantu usahawan wanita utk mengembgkn lagi skop bisnes mereka
3. Utk membantu peserta yg minat menjadi model & lain2 yg berkenaan
4. Utk HAVE FUN!!! :D

Nak tahu details?
Jom check it out :D

Date: 9/1/2011
Time: 1.30 - 6.00 pm
Venue: Felda Villa House, Keramat, KL
Theme: Pinky Yellowish
Fee : RM50 ONLY!! :)

Apa yg anda dpt kalu dtg event ni?
- Ada Lucky Draw, Miss Gorjes Award, Door Gift, Fashion & Modeling Tips, Boutique Discounts, Photoshoot Session & Discount photoshoot sehingga 15% untuk class sista!
- Boleh pilih seat sndri mse hi tea! :D
- Setiap yg hadir akan ada mini profile :)

Tentatif??
Tadaaaaaaaaa :)

1.30 - Sista Registration
2.15 - Welcome Speech by Sista :)
2.30 - Pengenalan Sista Modeling
- Modeling Tips by Sista Modeling
3.15 - Lucky Draw
3.20 - Fashion Tips by Kusya Collection
4.05 - Hi Tea & Sessi Mesra bersama Sista :)
4.35 - Lucky Draw
4.40 - Sesi Soal Jawab bersama Sistas :)
5.00 - Sesi Jualan
5.30 - Sesi Bergambar
6.00 - Bersurai

Sape yg boleh hadir?
♥ Ladies
♥ Boyfie Ladies
♥ Adik beradik
♥ Mak ayah
♥ Sedara mara
♥ Kwn2 :)

LIMITED TO ONLY 60-70 PERSON ONLY!!!
FIRST COME FIRST SERVE!

Utk confirmkn kehadiran anda, sila emel pia dgn segera... 0179212631. No akaun akan diberikan melalui sms anda.
* Sista xkn publish list nama peserta sbb nt info event jdi pnjg sgttttt :D *

JOMMMMMMMMMMMM JOIIIIIIIINN!
:) pasti HAVOC!!

XOXO,
SISTA MODELING
♥♥♥♥♥

Organiser : Sista Modeling - Modeling Class
Official Boutique : Kusya Collection - Trendy Muslimah Apparel
Official Photog : Bulan Madu Foto



good news!
Booth soffya eshope (my elly dot com) akan turut serta pada hari tersebut!


Untuk lihat teaser photo booth, sila klik sini.





Lagi berita baik yg terkini :D
Sesiapa yg join sista gathering 9 jan ini berpeluang utk keluar magazine bulan march 2011 :) magazine ape tu?? jeng3 :D



UPDATED! 

Ada lagi 1 pihak magazine yg akan hadir pd hari tersebut :)
Tarikh akhir pembayaran dilanjutkan sehingga 5/1/2011.


[sumber: sista gathering]

8 comments:

NuR 'aQiLaH said...

oh serunuk jadik model.
tap cheq demokkkkkkk. huwaa T__T

.::WaNiE::. said...

saya tak nak jadi model

hakhakhak

Nor ' Atikah bt NorBaki said...

kalo mcm saya ni, layak ke ye jd model?huhuh

aibaks said...

macam nak join.. tapi tajuk je da takut.. sista gathering.. kang takut kene buli.. hehe..

nice.. cik sofya tak join ke?

sw33tdarling said...

dokek jer tuu.... tapi takde budget laa this month... wish a luck to all participant
Jom Join GA PILIH THEME BLOG

Peri PiA said...

wahh,bestnya
ku tak layak heh

unwanted said...

Klu aku nak jadi model agak² lepas tak..:)

FiesyaaChacha said...

wahh seems nice! babe, kene tag. if you have free time, do it ya. here's the link :- http://fiesyaa-chacha.blogspot.com/2011/01/tagged-from-sis-izan-banyak-tanya-betul.html. Thanks! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)