Dec 25, 2010

Perfume baru di pasaran! Siapa minat MAHER ZAIN, silalah beli!

warna myelly... merah & hitam

kalau sesiapa masih ingat myelly yang selalu aku ceritakan dulu, mesti boleh agak entry ni. kalau tak ingat, boleh jejak entry-entry ni untuk berkenalan dengan team myelly.

Siapakah MyElly?

Konsert Mahabbah untuk Gaza | MyElly, Rabbani dan Nas.my

Bunting myelly untuk program 9-11 Julai 2010

 

so,berita baiknya, sekarang myelly dah muncul dengan produk baru, iaitu ME PERFUME. perfume ni diinspirasikan dari jenama-jenama terkenal antarabangsa da ia mempunyai 25 haruman, iaitu:


Woman (Red)
-Elly inspired by apple blossom
-Spring Dew inspired by body shop
-Ruhill Blossom inspired by anne sue
-Night Rain inspired by paris hilton
-Sity inspired by clinique
-Cleo inspired by victoria secret
-Bakawali inspired by lancome
-Umairaa inspired by tommy girl
-Eishaa inspired by elizabeth arden
-Rossa inspired by dior
-Yeumm inspired by paris hilton
-Lyyn inspired by apple
-Angel inspired by ken20
-Desire inspired by christina aguilera
-Acaperra inspired by britney spears
-Winter Sky inspired by jesica simpson
-Sofyaa inspired by dolce & gabbana (D&G)
-Tiaraa inspired by bulgari

Man (Black)
-Maheer Zane inspired by hugo boss
-Black Rose inspired by dunhill
-Oregano inspired by dunhill london
-Lemon grass inspired by ferrari
-Romance inspired by guess
-Galica Rose inspired by armani
-Dzikran inspired by paco rabbana


merah untuk wanita dan hitam untuk lelaki okeh



pandangan kotak depan



pandangan kotak belakang



nah, sesape peminat maher zain tu sila beli cepat. rm19.00 ajeee =]
yang tak minat maher zain pun kena beli jugak!




ehem, ehem..yang minat cik bulan pun bolehlah beli ye... hak hak hak

Sofyaa tu jenama saya = soffya eshope =]

UPDATE!
Promosi tahun baru, beli 2 awak dapat FREE POSTAGE!


untuk botol 22 haruman lain, pia update dalam next entry okeh?

pesan tahibulan:
biasalah perjalanan... adakalanya berjalan lancar, adakalanya bermasalah, ada naik dan ada turun.........

4 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

bla bla...

princeduyong said...

waaa...dah ade perfume maher zane dah...glemer glemer...

sugar2 kapas strawberry said...

burberry not in list?

Peri PiA said...

nge....anda tau kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)