Dec 25, 2010

[GAMBAR] Siapa Putri Mardiana?

 keyword 24.12.2010


tiba-tiba keyword ni naik kat nuffnang. ohh macam terpelik seketika sebab memang out to date sikit. aku tak kenal siapa dia. yang dorang ni pulak cari, puteri mardiana seksi. memang tak beragak. aku yang tengok keyword tu mestilah blur-blur kan. seksi sangat ke minah ni sampai orang search macam tu, kan, kan?


tak pasal-pasal aku pulak yang google 'puteri mardiana' ni. kot-kotlah kerabat raja yang aku tak kenal ke, atau ehem ehem sesiapa yang aku terlepas pandang. dan dari pencarian aku, barulah aku tahu siapa puteri mardiana ni. pelakon SANTAU jugak kan? lepas tu adalah beberapa tajuk yang tak berapa nak seronok. cuak pulak aku nak baca.


puteri mardiana ni pun bukan calang-calang orang tau. menurut hMetro Putri Mardiana sebelum ini menjadi wakil tunggal negara dalam kategori lakonan Kejohanan Dunia Seni Persembahan (WCOPA) di Hollywood, California, Amerika Syarikat dan memenangi pingat emas. sebab tu nak jiwai watak punya pasal, sanggup dia makan ulat dengan telur hanyir dalam filem santau tu. see???







sorry puteri mardiana sebab tak perasan kehadiran anda dalam dunia seni (silalah malu. hak hak). kalau korang pun macam aku jugak, layanlah gambar-gambar kat bawah ni ye =)








[gambar;google images] 

hahh penggoogle, seksi ke?


lagi-lagi kisah artis kat sini... 


lagi kisah puteri mardiana dalam entry seterusnya....

6 comments:

Nur Afiqka said...

dy ni yg jd isteri dani dlm cite adam maya..

FarhanaDr said...

Dan juge pelakon ngangkung.. Heehee..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

bg aku die pelakon yg baek....

zaira said...

dulu dia penah masuk melodi panasss ada orabg claim bontot dia besarrrr...

lelaki suka la benda2 camni

hasrul hassan said...

Salam .. kenalan saya ni sejak dia SPM lagi. Hebat dan rajin belajar.

http://hasrulhassan.blogspot.com

Peri PiA said...

cumel dia..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)