Jul 8, 2010

Bunting myelly untuk program 9-11 Julai 2010

[myelly and group]


Jumpa kami ramai-ramai di sana ye...:) dan minta jasa baik kawan-kawan untuk promote event ni kepada semua...






[jumpa di sini...dari 9-11 julai 2010]




Notabulan:
Sesiapa rajin nak tolong buat entry pasal event ni, bagitahu aku... nanti ku bagi hadiah shawl, nak? atau nanti dapat special price membeli dengan mysoffya/myelly..macam mana? letak saja ketiga-tiga banner tu dalam entry...promotelah macammana pun....okay?


mysoffya - masih dalam proses.segala kesulitan amatlah dikesali... ku dah berapa kali buat.asyik tak kena pada mata je...hemm..

2 comments:

Kie-yu said...

ouh
kamu ada tag kt my FB wall kn
thnx yeah ;)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

aku xleh pakai shawl...
;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)