Jul 14, 2010

dapat hadiah dari eDast | sticky mode entry dah tamat semalam.

ingat post melekat aku tentang contest butik eDast, Saya Suka Hijab yang dibuat selama seminggu? ye, semalam dah berakhir... yang bestnya, walaupun event belum tamat, tapi aku dah dapat emel dari puan eDast hari tu lagi... minta maklumat untuk penghantaran hadiah. ni petikan emelnya...





dalam contest itu, aku pertaruhkan gambar ni...


 [senyum.konon-konon memang dapat hadiah.hakhak]


best.semua yang buat, dapat hadiah...:) terasa bahagia. senyum. ada hadiah yang bakal menyusul ke rumah, walaupun hadiah bukan special (sebab tak ada satu pun peneka yang tepat, walaupun aku perasan dan syok sendiri, aku dah teka dengan tepat.huhu...)



apapun, terima kasih untuk puan eDast...



Notabulan:
tapi banyak-banyak, aku tetap tunggu hadiah dan kad dari WANIE pujaan hatiku...hakhak (mesti wanie bengang. aku siap mesej kt Fb dia, mana tak bengang kawan tu...hakhak, gelak lagi)


best tak dapat peserta macam aku...selalu buat entry update contest.secara tak langsung, aku mempopularkan blog pengajur beberapa kali kan...betul tak?he... betul kata CEROI, aku ni rajin.hakhak. (boleh tak nak berlagak macam ni, wanie?)

3 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

jgn berlagak mcm wanie..
kurang sket...
wanie truk sgt dah...
hahaha..
;)

soffya cik bulan said...

ceroi,
tkpela...best apa...hakhak

(wanie kn mariam ogawa.itu harus..hakhak)

Peri PiA said...

tahniah syg..maaf ku xsempat :'(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)