Jul 15, 2010

asyik-asyik kau!



eh bukan...asyik-asyik aku... kalau tak asyik-asyik, baru kau...hakhak. tak ada, tak ada, apa yang asyik-asyik kau ni tak ada dalam blog aku. sangat asyik adalah. ada faham?



tapi kalau nak yang asyik..klik bawah ni kuat-kuat.nah, ambik kau!


novel sex cikgu ayu. kau ada?

main dengan nurse... banyaknya kau nak main...:P



itu pun ada orang cari ke? ish tak faham aku...




Notabulan:
harus usaha gigih untuk permainan keyword....:)

6 comments:

.::WaNiE::. said...

asyik asyik kau

hahahahha

faiz said...

haha..nape keyword asik2 kau..plik2 je..


Post-post baru faiz!
Lawatan sambil belajar ke..
Template header Percuma!
Newbie pun boleh dapat trafik

xazryx said...

gile betul orang cari bende camtu dkt blog anda .huhu .

ardinihumaira said...

hehe.. keyword cemtu memang pemes.. minggu ni blog dni kurang keyword. dalam 20 keyword je. tak melekat la.. ;p mungkin sebab tukar domain.. takpelah... redha aje..


oh, pia... dni sekarang tengah pening kepala. rupanya bukan senang nak handel pengiklanan ni.. lagi rumit untuk handle blogshop.. adoyai.. cmana la orang lain boleh handle segala bagai ni. rs kagum pula dni. dni satu hari ni duk pening lalat.. :p pia, banner tu boleh cuba buat di mybannermaker.com.. dni buat pakai tu je untuk iklan Zhaneez style .. lain2 dni tak reti. hehe


oh pia, dah tengok tak blog pia masuk blog list istimewa di blog dni? :D

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

keyword???
lalalalal~

Peri PiA said...

asal xmsk contest ku ku..jika kamu tag nge~

maaf syg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)