Jun 12, 2010

main dengan nurse... banyaknya kau nak main...:P

(klik untuk tumbesaran sihat)


sentap aku tengok keyword ni, yang ni beberapa hari lepas punya. ia banyak konotasi makna, kan? main apa eh? kau tahu tak? lepas blog mariam ogawa, blog aku pula.haiih, kacau.


ehem, doktor, dresser, attendence, driver ambulans, kau tak request sekali, bang? google lah sekali, tengok blog siapa pula yang kena kali ni. ke kau cari nurse ni bang?


(ehsan encik google)



cik bulan:

pelik-pelik dengan kehendak manusia sekarang. dah aku buat entry pasal nurse, dia pergi cari pasal main dengan nurse. haishh, tak faham aku! google lah baik-baik sikit, baru semangat aku nak buat entry, kan?

6 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

mariam ogawa jgn kire...
die memang simbol kelucahan...
hahahaha...
;)

.::WaNiE::. said...

entahnyeeeee

Peri PiA said...

dunia ini semakin terok :(

tak kan asyik mende itu saje!sebal!

deqyalalink said...

tak penah kne yg teruk2 lagi b4 ni hehhe

akuzle said...

namanyer manusia, cik pia weh.... gitulah.....

tp dlm tenet neh jer nmpk mcm ganaih semcm... ntah2 kt umah ker, kt tmpt kje ker, pijak kuman pon lom tentu kuman tuh mati....

ardinihumaira said...

opsss... dni tak penah main ngan nurse..penah rasa nak lesing nurse ado la masa dia sound dni tak kasi main sms tuh uhu... ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)