Apr 13, 2010

mangkuk man bukan macho man...vs mangkuk girl

isk isk isk..senyum sumbing je mangkuk man tu.dan belakang, jaga tak bergaji.hehh




ini lagi mangkuk man.haiyyyaa.....berapa banyak mangkuk dah saya jumpa sekarang.tapi bukan mangkuk tingkat, mahupun mangkuk jamban. dia cumalah mangkuk hayun.hahaks.




apa yang penting, dia bukan macho man....apatah lagi superman.tapi dia hanyalah mangkuk man yang tugasnya menemani gf dia photoshoot saban minggu. dan gf dia pula ialah mangkuk girl macam powerpuff girl tu. agaggaa...:D (sedikit coretan mengarut....)





see..this is what we called mangkuk man and mangkuk girl...:P. (scroll ke bawah untuk kenali mangkuk girl.hehh).boleh saya join mangkuk man and mangkuk girl tak?





tetiba datang je idea nak perdajalkan orang masa jumpa mereka hari tu...cepat je pick up otak kau ye soffya bab mengenakan orang.tapi kalau suruh hafal sifir dua, lembab macam siput sedut patah tulang je... :)





*satu*
soffya @nik:ehh, mangkuk man betollah ko ni.
wady:apasal pulak aku yang kena mangkuk ni..ha adoiiii....


*dua*
soffya @nik:wey, tolong lah tengok-tengokkan mangkuk girl ko ni.haha
chah:nik....chah pun keno jugok ko...??

soffya@nik:ho lah.mangkuk girl.sepasang.baru match.haha



(makin jahat mulut kamu sekarang ye, soffya?hoho)





baru je dapat beberapa keping gambar chah bagi.hu..dia sangat sibuk lorr.tengok ni...siap masuk paper lagi ni ha ini budak....tahniah sayang untuk peluang yang kamu dapat tu..sangat bagus!


..klik gambar untuk terus ke lampiran di muka buku ecah...




P/s:jangan bagitahu wady saya publish kat sini.saya confirm wady tak ada blog.tapi chah ada FB....hoho.ok, sila klik di SINI untuk mengenali mangkuk girl dengan lebih dekat......dia tu photographer amatur . fofular lah kawan saya lepas ni.lepastu mulalah dia tayang gigi arnab dia dengan muka ala-ala maya kena karen tu, bak kata nono bial si budak tembam tu perasan yang dia macam maya karin.isk isk isk)




ini bukan maya karin.ini maya kena karen a.k.a ecah tembam...:P

9 comments:

embun d tengah malam said...

i nak mangkuk boleh?tapi nk mangkuk yang berisi makanan..lapar ni

soffya cik bulan said...

embun,
boleh3...mangkuk berisi mi ke nasi bubur?
ngee...:D

Peri PiA said...

hoho kenapakah kite tdk bergmbr spt itu tempoh hari?nge~

soffya cik bulan said...

peri pia,
mahu..mahu...nnati ye.ngee..:D

kiLaLaLa said...

ngat an sys yg msuk pper..
upenye owg laen..
huhuh..

soffya cik bulan said...

kikilala,
hee...kamu ni..kalau akak msk paper.sedunia bagitahu ok.hehh

ardinihumaira said...

urghhh tringin masuk paper ^_^ nak masuk paper jadi pelajar terbaik dunia.. aaaaa berangannya dni ;p

suri said...

hai cik bulan..
awt hang amik pic kat tang jambatan titanic..hehhe..pic kat taman bunga tak der ke? pic snyum tmpak ayu :)

ni laman ewb suri: http://cahayacinta.com

.::WaNiE::. said...

maya kene karen

haha ai like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)