Apr 13, 2010

project alpha week 5 by nuffnang ....credit RM20 into my account. :D

emel dari nuffnang.terima kasih banyak-banyak ye!




tahu....dah basi.tapi nak bagitahu juga..kenapa lambat?kerana kecanggihan windows 7 yang buat daku tak reti nak prt sc dan paste seperti biasa.hehhh.malu...T_T almaklumlah, saya kalau tertinggal, boleh jadi yang paling last.tapi kalau cepat, mungkin duduk yang pertama.macam tu lah..sedang-sedang tak ada dalam istilah hidup.hu...(:P, ye ke?)





RM20...ye, mungkin bagi kamu agak sikit atau kecil nilainya.tapi...bagi blogger baru aktif macam saya, huhhh...suka dan gelihati sampai ke perut (ada kaitan ke?).jadi, buat blogger-blogger yang lain, jangan lupa ikuti tugasan minggu seterusnya okay?semoga rezeki berpihak kepada kita... insyaAllah... :)







p/s:masih belum arif tentang nuffnang sebenarnya.ada sesiapa boleh tolong?saya agak ralat jika berbuat sesuatu ikut-ikut sahaj tanpa ilmu yang sewajarnya...T_T


p/s/s:saya bakal diobserve oleh lecture hujung minggu ni...doakan saya, moga dapat membuat yang terbaik.jadi, entry untuk tips blogwalking saya tangguhkan dulu..dan mungkin menyepi mengupdate di sini sementara,tapi, blogwalking itu tetap perlu kan?hehh. (ini adalah auto post, okay?ngeee....)

6 comments:

Epul Azimi said...

tahniah..:)
sy tak kesempatan lagi nk join projek yg nuff bagi ni...:)

Peri PiA said...

hepi for u syg

helena's said...

apa yang pya tak paham pasal nuffnang..saya ada bg tips sikit..cube cek kat blog cikhel..hehe

tahniah okay!teruskan menulis!

soffya cik bulan said...

epul azmi,
jom lah epul..joinn sama2..kita kongsi sma2 duit tu..ngeee..:D

soffya cik bulan said...

peri pia,
ngee...:)

thnks!

soffya cik bulan said...

helena's,
he..banyak tk faham.masih tk faham2...hu

soffya dh baca...nti study algi.

thnks cikhel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)