Mar 22, 2010

suraiza hantar surat cinta songsang lagi.saya jawab la..:D



salam...(sengih,;D)



lama bebenar ye tak update blog.banyak pula rasa nak update sampai tak menang membeli, tak alah memakai...hehh.alang-alang, jawab tag dari dik suraiza la dulu.soalannya agak ringkas tepat dan padat. kali ni beliau tanya soalan-soalan peribadi pula.hehe...jom, kasi pecahlahhh!!sebelum tu., terima kasih eh dik, sebab penat-penat karang surat cinta lawa-lawa untuk akak ni..wangi. hoho.



soalan cepu peraknya berbunyi begini;


-siapakah diri anda di rumah?
seorang pengemas rumah, pencacai buang sampah, pengganas di dapur, pembebel, pemanja macam kucing parsi.hee...;D




-siapakah diri anda di samping rakan?
seorang yang independence, tapi budak manja.hehh, boleh ke?. dan juga doktor cinta.waauuuu!!




-5 benda yg anda idamkan tp masih belum tercapai

1.honda jazz boleh?...(berangan la kau, lesen kereta pun tak lepas lagi.haha)
2.dapat lesen kereta la dan pandu kereta laju-laju tak hengat, sebelah je dengan encik mangkuk...then, potong bm dia.sopan je, angkat tangan perlahan-lahan, lambai...komang-komang pun, cucuk-cucuk kereta dia kot belakang biar dia sakit hati (gila tinggi cita-cita tu cikgu.lesen entah bila nak lulus...last-last, bawak auto je.agagaa...)
3.beli ladtop baru kaler pink...(insyaAllah, esok akan tertunai...tu pun kalau ada sugar daddy nak sponsor.huhu)
4.photoshoot yg grand-grand dan boleh jadikan saya lawa 18 kali ganda dari yang sebenar (mak aii, gila tinggi demand budak ni.demam ke apa?)
5.blackberry kot?(tapi saya ni bab-bab telefon tak le gila bagai sangat....)


p/s:bagi saya, semua yang di atas adalah 'benda'...(dalam konteks saya la.hi...)




-siapakah nama pasangan anda?
sipolan bin sipolan (bakal diisi nanti setelah 3 tahun mencari cinta.hu..)




-ceritakan 5 perkara yg paling anda suka tentang pasangan anda
tak ada pasangan, apa mahu cerita?




-bila tarikh anda couple
tarikhnya akan diumumkan kelak (sidang media akan datang, ok?gaya artis glamor tu...)





-apakah kenangan pahit anda bersama pasangan anda
bekas pasangan la...putus tunang lah, kot?bakal pasangan...harap takkan ada.insyaAllah!




-lagu tema cinta anda
malu nak cerita la, gaya budak darjah enam je soalan. tapi masa cinta monyet darjah lima dulu, si budak hingusan tu, nama dia padli, baru je tengah tarik-tarik tali nak bercinta la konon (gatal betul budak ni ye?), dia bagi lagu ni tau...'kita ditakdirkan jatuh cinta', spring tu. then,masa tingkatan tiga dulu, sipolan tu pulak bagi lagu 'gugurnya bunga cinta' by laksamana.layan je dengar.tangkap leleh kejap...tu dulu la wey...





-apa perubahan yg ingin anda lihat dari pasangan anda
perubahan?nanti la tengok yang mana hodoh-hodoh tu renovate la...then,modifed mana yang senget-senget.kalau otak yang senget, kasi injection dos tinggi la, baru berubah....hu





-tag 10 rakan yg lain
Sebenarnya soalan-soalan di atas layak untuk orang yang sedang hot bercinta dan yang dah ada rumah serta tangga. saya mana la boleh jawab soalan-soalan macam tu...bukan je rumah, tangga pun belum ada, cinta apatah lagi...jadi, saya tag yang layak eh...; )




p/s:saya rindu kamu semua.muahhh....seminggu sudah tak dapat update, tak dapat blogwalking, tak dapat fb.bila dah dapat online, ha tengok tab dia bersusun-susun...hu.





p/s/s:nak ubah lagi blog saya.header....layout...description pun.tunggu eh. nanti kita kasi pecahlah



...blog saya sekarang....

!

10 comments:

kisahremaja said...

owwh..... layan lagu jiwang cintan cintun..... nway lagu rock kapak memang besh

hazman aka species1980 said...

Dah lama tak main tag2 ngan member blogger nie....huhuhu

soffya said...

kisahremaja,
terima kasih singgah sini..
hu..memang layan habis la.sampai ketua ni pun.he

soffya said...

hazman fadzil,
jom main tag2..jawab tag ni eh

Peri PiA said...

InsyAllah ku doakan..Amin
hendak ku beri tak mampu

nEo.. said...

mak oi..penuh tab kat atas,LOL

soffya said...

peri pia,
hu...jawab tag tu ,main2 je syg..he
tapi ada lh certain yg betul2 teringin...

k.long, jwb tau

soffya said...

neo,
itulah pasal...lama tak berfb lor..

Shafie said...

byk ye 'benda' yg awk idam kn ek :P

erm..awk pnh putus tunang?

soffya cik bulan said...

shafie,
ye..mngidam.krn byk yg terjadi bermula dari satu impian, kan

aah, kesian kan..anak sapa la nie...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)