Nov 15, 2011

busy (talian bertunang)

actually, aku busy ni...
(tangan duk log in fb)


yep, busy sangat...
(sempat pulak update status sepam dua)


busy sangat-sangat okeh
(pappp, upload gambar satu album)


aduhhhh, banyaknya kerja. kenapalah busy sangat nihhh
(duk taip entry kat belog)


hahaks. memang busy gila noksss. tapi kan, elok je log in fb bagai. apesal, kalau nak buat kerja pakai ladtop, takleh ek, kalau buat kerja tak login fb, tak login belog? dah bila login belog, boleh pulak mengayuh ke belog cikepal. siap buat tawaf lepas satu page, satu page. tak puas hati, eh belog fatin liayna dah update belom? kayuh ke belog fatin pulak. lepas tu, eh, hamis jalikha (hanis zalikha) mesti update...kayuh pelan-pelan ke sana pulak. dah bila nak siap kerja kau makcik???

kerja memang banyak. sampai tau tahu nak sentuh mana satu. weh, sekolah minggu ni je lagi. isnin ni aku jaga exam SPM sehari je kat sekolah. lepas tu cuti. aku nak cuti. nak cuti dengan amannnnnn... (memang takkan aman, kalau kerja kau tak siap nokss). dah tu kat sekolah, semalam meeting, hari ni meeting. aduyaiiii...





#makhluk-makhluk di atas pun punya sindrom yang serupa... kebizian tahap cipan beranak lapan.

p/s: aku pun tak paham kenapa tajuk macam tuhh huuu


2 comments:

alinac lover said...

hehehhe busy ke x busy ke..fb ttp update hehehe

sugar2 kapas strawberry said...

cikgu..sy pon nk cuti gak !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)