Jun 12, 2011

Kenduri zara & farid yang grand giler!!!

semalam sebelum naik Kl, sempat pergi kenduri ara, sis of mila. tak terkata. memang sangat sempurna ah majlis dia... nak nanges tengok :P (banyak duet nihhh, mintak sikit :P). warna pink putih tu memang idaman aku ler. dan memang sangat berbaloi duit yang ara laburkan sebab pelamin, tempat makan beradab, baju, katering, make up, team photog, semua perfect. wahhhh. tengok nihhh

boleh test tak?


 gediks (semua tu sedare mila)


aku rasa aku je yang tak berapa nak cukup tinggi kat situ :P


pelamin kecil kat dalam rumah


make up belum siap


hantaran untuk lelaki


hantaran untuk perempuan


kami :)


tapi aku tak sempat jumpa ara time dia dah betul-betul siap, sebab rushing nak balik KL. nanti akuc ari gambar ara dalam eprsalinan lengkap dia... baju tempah dari designer terkenal gak tu... kita tunggu ye :)

3 comments:

Suliza Zamary said...

sangat swit oke pink putih....like.

Anonymous said...

wow,seyes cantik sgt pelamin k.ara,i wish i'll have it t0o..wawa,k.mila n k.pia grand,cumel nya bj..hehe

Peri PiA said...

cantiknya dia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)