Jan 25, 2011

glamour sungguh azwaliza azman TV3 tu ye!


[trafik 18-25 jan 2011]


isk, tengok trafik macam pelik. tak ada update sangat pun, ada pun sekadar 2, 3 kerat ayat. blogwalking jauh sekali. yelah, kalau dekat sekali, baik jumpa terus jangan walking-walking lagi ye dak? keh keh. tanpa banyak kerja, tiba-tiba trafik naik menjunam. apa yang awak stalk kat blog ni ye, ke ada yang masih tak puas hati pasal isu tudung siti nurhaliza?

 (Silalah klik T__T, tapi jangan panas-panas)


tapi bila tengok keyword ni, wahhh azwaliza azman yang mendahului carta. glamour sungguh ek dia nihhh? padahal entry itu hanya bertajuk Romantiknya SITI NURHALIZA di majlis perkahwinan azwaliza TV3 dan twitternya yang syahdu ;'(


 [keyword 18-25 jan 2011]


mungkin sebab perkahwinan yang grand gila-gila tu ke yang awak nak tengok? 




psst...
maaf lah...dari pagi semalam sampai maghrib tadi tak sempat online pun. badan tak larat, kerja kat sekolah sangat banyakkk.... nasib saya memang suka mengajar... yess, i love my job T___T

2 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

hehehe.. biase la tu, selalu yang dorang cari takde kena mengena dengan entry kita ^^

Peri PiA said...

tgk kat metro,muke mereka seiras..jodoh kuat :)

InsyAllah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)