Dec 28, 2010

SEPHIA... kini tinggal kenangan!

Semalam kan, macam feeling-feeling sephia lah bila buat post title berbunyi begini... 


Masa zaman Universiti dulu, ex-boyfriend & geng-geng dia panggil aku, PIASEPFIA. hehh, benci tapi rindu wehhh!


 


Actually, masa buat entry tu, takde teringat pun pasal lagu ni... tapi bila ada seorang blogger yang baik hati telah post lagu ni kat wall fb, langsung tiba-tiba jadi perasan sekejap. lepas tu terus feeling sephia. hak hak. yo yo or je kan??agaga..;D


sebab sebelum tu layan lagu lain.. iyelah, imbas benda dah tinggal kenangan. so kenalah layan lagu kena dengan feel time tu kan. ohhh memang touching habis... 

 

Saleem - Tinggal Kenangan

Pernah ada rasa cinta antara kita
Kini tinggal kenangan
Ingin ku lupakan semua tentang dirimu
Namun tak lagi kan seperti dirimu
Oh bintangku

Jauh kau pergi meninggalkan diriku
Di sini aku merindukan dirimu
Kini ku coba mencari penggantimu
Namun tak lagi kan seperti dirimu
Oh kekasih

Pernah ada rasa cinta antara kita
Kini tinggal kenangan
Ingin ku lupakan semua tentang dirimu
Namun tak lagi kan seperti dirimu
Oh bintangku

Pernah ada rasa cinta antara kita
Kini tinggal kenangan



layan caramel nyanyi pun lagi best kan?

sephia...dah tinggal kenangan pun..

3 comments:

sw33tdarling said...

heee teringat plak x-boipren nyanyi lagu ni masa join contest.. masa tu baru jer putus ngan dia...
Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG

Peri PiA said...

sayu?

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

so7..
my peberet band....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)