Dec 30, 2010

jam hilang ;'(

-dah hampir sebulan, masa kenduri kat kelang hari tu, tapi baru teringat nak cerita 
-hadiah pertama dari encik M. erm, siapalah sampai hati curi jam saya?
-awakkah yang curi? 
;'(


hanya ini kenangan yang tinggal




dan juga kotak =P


 ellesse watch
kalau harapkan duit gaji sendiri, maaflah... fikir 18kali kalau nak beli


nasib tak kena marah... tapi terasa sangat kehilangan
encik M mahu kah ganti yang lain?

T_____T


P/s!!
tqvm buat semua yang datang baca blog pia dan tinggalkan komen
sorry kadang-kadang lambat approve komen sebab selalunya akan drop by blog pengomen baru approve
dan mmang kurang reply komen sebab memang tak sempat
tak apa... nak baca baca je, nak komen tak nak belakang kira...=)
apapun, komen-komen awak semua begitu berharga T__T
iyelah apa lagi kepuasan untuk seorang blogger, kan?

11 comments:

Cap Api said...

siannya.. xpe2.. mintak lg.. hahah...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

mintak ganti pon layan gak kan???
hehehe...

zaira said...

woh muka cantik yang exotic!! i like!

Cz Aina said...

hurm sedey.....
klu hilang mmg dh xboleh buat ape kn...
tp kwn sy dh rosakkn jam mak sy bg..FENDI diomand....
mmg mcm nk menangis....
dgn muke selamba ckp, sy terjatuhkn jam awk dlm blik air...bole???
sabar k u..

sw33tdarling said...

alahaiii siannya.. cuba cek2 balik ada tak tersalah letak dalam poket ke apa ker... akak dulu hilang jam gak, tp rupanya terletak dalam poket jaket.. siap dah basuh pun
Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG

ch!natsu said...

jgn sedey2..
yg pntg mem0ri jam tuh ada.. =)

.::WaNiE::. said...

eii sedihhh

tak dapat bayangkan

Ogy said...

sukeenya tgk jacket kulit tu....teringin satu...tp...errr...dh tua2 ni sesuai ke nk berjacket2 bagai...hik3

pilotHans said...

perhh..jam ilang mmg sedey...harap2 jam kt tangan ni yg daa since 2001 xilang...xterbayang..hmm....i feel u gal ^_^ at least ade picture kenang2an..hmm

my entry on family -> http://www.yohanibrahim.com/blog/family-is-the-treasure-of-life-episode-2

Peri PiA said...

hadoi :'),cantik nya ditgn

xbgtau tu yg hilang ;P

soffya cik bulan said...

cap api,
hu,...kalo dia bg pelempang cmne? hu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)