Dec 15, 2010

Entry tentang fesyen, tutorial dan tips bertudung sangat mendapat sambutan. ada request atau pendapat tak?

keyword semalam, 14.12.2010.


majoritinya tentang tudung kan? alhamdulillah, entry-entry berkaitan tudung ; fesyen, tips, tutorial dan review sangat mendapat perhatian daripada readers. ramai yang menggoogle entry berkenaan tudung dan melekatlah blog cik bulan ni.


so, ada sesiapa yang nak bagi pendapat kepada cik bulan bagi meningkatkan lagi potensi ini serta nak request lagi tips apa-apa, atau tutorial tentang fesyen bertudung ke, bolehlah cik bulan buatkan lagi dan kongsikan dengan semua... cik bulan ni okeh je. kalau cakap selalu macam samseng pun, tapi hati ni lembut bak salju. salju pun tak lembut macam ni (ni paksa gak percaya walaupun ia tak benar. hakhak)


apapun, cik bulan bersyukur sangat sebab korang ni rajin drop by sini dan sebab koranglah, trafik blog ni terjaga. okeh, ni antara tutorial dan tips tentang fesyen bertudung kat blog cik bulan ni ye. bolehlah baca dan praktikkan...


malah, kalau rasa nak share, boleh saja. cuma kreditkan ke blog ini saja okeh. ingatlah, jadilah penulis yang beretika ye? jangan jadi bodoh sombong ye kawan-kawan? anyway, terima kasih banyak-banyak.


selamat mencuba eh kawan-kawan. kalau yang elok, kongsikan. kalau tak elok, bagitahu cik bulan, nanti perbaiki dari masa ke masa =] btw, thanks a lot for reading all my entries =D


love ♥♥,
soffya cik bulan (SCB)

2 comments:

Peri PiA said...

hari tu ku kena keyword bienda,try buat entry..not bad ;)

entry fesyen memang dpt perhatian,keep it up dear

mood-rindu kamu

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

hehehehe...
aku tetap membace walau tentang shawl...
hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)