Nov 14, 2010

blog buruk

 (^,~)

sekali pandang, macam okay je. dua kali pandang, macam buruk je... tiga kali pandang, hehh, hilang selera aku. grrrr. aku tak cakap muka kau eh, aku cakap pasal blog buruk aku ni. entah, banyak sangat nak berubah selera, edit itu ini, last-last jadi macam ni.


actually, aku nak baut header yang transparent tu. baru je belajar. tapi, TAPI ye kawan-kawan, masa tak cukup. sekarang kan, 24 jam sehari pun macam 14 jam je. kadang-kadang aku tidur 2-4 jam je sehari kerana kerja-kerja yang memburu. redha je lah....kan... aku sebab kalau buat kerja, suka bagi fokus betul-betul untuk mendapatkan hasil yang macam aku nak. so, header baru, tunggu dulu.


okeh lah, aku nak tengok stok tudung baru pulak dan stok tudung yang orang dah booking. nanti aku tulis lagi... kalau nak kutuk blog aku ni kutuk lah. segala kritikan membina diterima. kritikan yang menjahanamkan pun diterima. =P


chow.


pesan tahibulan:
gua bukan kat kampung sekarang. jadi jangan gatal-gatal nak sms, nak datang rumah...:P

5 comments:

Peri PiA said...

buruk ke.. ;P

ordinary89art said...

waiting 4 the new headerr..

nanakimie said...

hehe..okey jah..xpe ada asa t watla:)anyway saya daa f0low kamu..f0low me back k.tq!:)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

nak datang umah mcm mane eh..
umah pon xtahu...
hehehe...

nizamsani said...

mm.betul.buruk.
hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)