Aug 15, 2010

trafik steady dan maintain. lebih dua ribu UV sehari.

eh, bukan 500 UV sehari, tapi lebih dua ribu kau. ha...dua ribu rupiah....jangan panik ya. ops kawan, jangan terkejut dulu. sila lihat bawah ini dan kau pasti faham yang blog aku bukan blog popular cuma aku selalu buat-buat popular je.T_T 2000UV? kirim salamlah nak dapat. kalau tak rajin buat entry dan ping blog memang tak ramai UVnya...ohh sekali lagi, maaf telah mentipu anda bulan-bulan puasa ini dengan tajuk itu.grrrr...T_T.bohong sunat..grrrr...


[trafik dari 06 ogos-12 ogos 2010]


macam sekarang, aku sibuk dengan kata lainnya, busy body (hakhak) maka dapat buat satu hari satu entry kira okaylah untuk jaga trafik dan nuffnang tak merajuk kan...alhamdulillah, sekarang masih ada 7 BE yang sedang berjalan, meskipun ciput-ciput tapi tak apa lah kan, dari tak ada.


paling penting, trafik maintain, mendatar...hehe. mesti kau cakap, alah 100++ UV pun nak kecoh? eh tak..bukan aku suka menunjuk-nunjuk time UV aku cecah 400++ UV je, tapi masa sikit macam ni pun aku nak kongsi juga, sebab apa, sebab maintain. bagi aku ini pun dah kira okay untuk aku yang bukan lagi blogger tegar sekarang. tak berapa nak tegar dah, tapi yang pasti aku SAYANG blog aku dan kamu-kamu semua...


ohh hari kalau kamu baca ini, aku masih away... di mana? tak di mana-mana pun. masih dekat dengan hati-hati kamu juga.grrr...(perasang,perasang!). cuma dunia aku tak lagi macam dulu.dulu kalau tak hadap blog, rasa macam lemah separuh badan, tapi sekarang, tak terasa sangat suma bila dapat saja peluang, harus, memang harus untuk update mana yang patut dan blogwalking...rindu kat kau lah punya pasal, kan...T_T


apapun, blog aku dah 100% bertukar wajah. dah warna-warni.aku pun tak tahu kenapa aku boleh berubah sedemikian rupa. penulisan aku...dengan template-template blog 100% tukar, padahal aku sebelum ini terikut juga dengan blog yang skema yang putih mendatar. alah, apa-apa sajalah, kan... eh, kawan..kalau tak suka tengok blog macam begini, bagitahu aku cepat-cepat ye??


seperti musim, kadang-kadang prinsip manusia pun boleh berubah-ubah...


mungkin sebab itu..bila ada angin yang bertiup, bila musim berubah...aku pun harus berubah. kadang-kadang, perubahan iotu kecil, tapi besar maknanya macam sekarang, aku sudah tidak lagi tidur lewat bersengkang mata menghadap ini kerana ingin berstamina keesokan hari...


malahan, aku rasa hidup ini lebih bermakna sekarang.uhh, aku pernah rasa rindu pada diri yang dulu, dan kini aku rasa diri itu kembali.yergh!! seperti juga warna kegemaran...dulu, aku cintakan PINK/MERAH JAMBU tapi kini rasa cinta itu berkurangan. ye, aku sudah tidk algi jiwa auu auuu tapi sudah jadi garang. suka merah, oren..grrr...mungkin sebab dia banyak mengajar aku erti 'kuat' dan 'tahan'.ye, sebab selalu diprovokasi dan selalu dibuli.hehhh.tak apa,

ada ubi ada pengat,
ada hari aku ingat.


apapun, selamat meneruskan ibadah puasa...moga kita dapat mengambil sepenuh kebaikan bulan ini...:) maafkan aku kalau ada tulisan aku semalam-semalam dan hari ini mahupun akan datang bisa membaut kamu tersentap dan melukakan hati kamu.maaf...:|


ohh sebelum tutup entry, ini sedikit gambar bahagia aku dengan family kedua... iaitu pada hari lahir k.elly yang ke-17 (hakhak) pada jam 12 malam,08 ogos hari tu malam kami nak perrgi ke genting keesokan harinya. [17 tahun-atas kek tu tulis macam tu eh...:D. eh sebelum tu nak cakap, aku memang langsung tak sempat make up apa-apa sebab ini suprise party sebenarnya...bedak secuit, lipstik secolek pun tak sempat. maka terimalah prestasi gambar tak semegah, aku si budak hitam.grrr]


layannn...:]

birthday k.elly
sweet 34st

birthday girl dan suami

ohh ini kami yang gedik dan selalu over T_T

aku pegang kucing tapi seba ia hitam itu berkualiti, maka tak nampak sangat mek tam aku tu :P

nak menyibuk, tapi tak sempat


nah, ini bunga dia.hubby dia kasi. ohh aku bila lagi?hehh
(teringat tragedi sejambak bunga tahun lepas...)


Notabintang:
Mengerjakan sesuatu yang kamu minati, kamu ketahui pasti sangat asyik dan menyeronokkan, bukan?

Notatahibintang:
Aku rindu kawan-kawan lama....dimanakah kamu???

6 comments:

Kie-yu said...

dear..
trafik kite lebih kurang lorh
my BE pung ade 7 gak
alhamdulah~

ade jodoh ni..
hee :D

aSmiDar said...

header somel
templaet okey..
penulisan tiptop..huhu

fiD said...

penat mengajar tu kan, heee...

Jemputan kontest:
kontest contact lens hari raya

sugar2 kapas strawberry said...

perghhh..ramai tu yg dtg..hihi

MOFASAD said...

wa 8hb sampai 14hb

3487..

ermm.. boleh lah~

unwanted said...

tajuk mmg terkejut aku td..he3.

tp paling stuju dgn ni
"seperti musim, kadang-kadang prinsip manusia pun boleh berubah-ubah..."

bagi aku aku berubah dengan apa yg membawa kebaikan kepada aku.:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)