Jul 25, 2010

cik alexa jatuh anak tangga!

laporan kemalangan jatuh anak tangga secara melampau oleh blog soffya cik bulan. wah, memang melampau, diam-diam dah jatuh menjunam. ye, 24.07, blog soffya cik bulan jatuh 1000++ anak tangga (baca gaya penyampai kedudukan anak tangga dalam muzik-muzik ye kawan), dalam ranking blog-blog di Malaysia. manakala, kedudukan dalam kalangan blogger seantero dunia pula jatuh beberapa ratus ribu anak tangga. :]



fuuuhh, kalaulah memang anak tangga tu gaya anak tangga bangunan KLCC tu, mahu semput nak turun naik ni... nasib baik bukan, kan? okay, ini laporan berkala tentang rangking Alexa aku ye..lihat sini...


 18 Mei 2010


4 Julai 2010


8 Julai 2010


dan ini yang paling latest...

 24 Julai 2010



yang lain bezanya berlakunya penurunan kan...tapi satu je beza kali ni iaitu sites linking, berubah iaitu bertambah dari 1 ke 7, apakah itu ertinya kawan? ada sesiapa boleh bagitahu? 


lagi bebelan dan kemengarutan pasal alexa boleh klik pada link yang tersebut...




Notabulan:
Ini bukan kisah cik siti bawa payung...eh.

6 comments:

ardinihumaira said...

wah...ganazz pia! tahniah!

GreenLava said...

whoa...satu peningkatan yang baik.
Sites linking in ialah bilangan site/blog yang ada letak link kepada blog awak. Lagi banyak, lagi bagus.

Kie-yu said...

whoa..
bagus2~
teruskan usaha utk menuju puncak :D

hiro said...

cmne nk cek?

Liza said...

Tahniah2!! Cik bulan mmg hebat. Nak tanya sket boleh, camna kite nak buat sticky post note ek?

Peri PiA said...

tahniah!!!syg ku nak menuntut dgn mu nge~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)