Jul 3, 2010

aku dapat surat cinta lagi, tapi dia minta pelempang.


eh tak adalah, dia minta lempeng lepas tu dia tanya soalan pelik-pelik dan aku, bila orang tanya soalan pelik-pelik, aku pun tak tahu nak garu kat mana dah, lalu akan bagi jawapan yang separa pelik jugalah. tapi aku rasa macam pernah jawab soalan 1-3 tu... setakingat akulah, kan...



1. Adakah anda rasa anda hot ?
memang. sangat hot. (masuk bawah meja)


2. Upload wallpaper yang anda gunakan sekarang

 


3. Cerita pasal gambar ni .
ohh, itu dua budak comel yang selalu buat aku rasa bahagia. :D dan student aku pernah tanya, ini anak cikgu? ya, aku jawab. comel kata mereka. aku jawab, tangoklah ibunya.hakhak, keji sungguh.

 
4 . Kali terakhir makan piza .
aku rasa tahun lepas, masa dengan si mila dan yati. yang lain kalau ada lagi lepas tu pun aku malas nak pura-pura ingat


5.Lagu terakhir yang anda dengar
tadi, masa balik dari kampung baru, rasanya lagu... lupalah tajuk dia. boleh maaf tak?

 
6 . Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini ?
memang buat ni je. encik M cakap, buat kerja mesti bersungguh-sungguh dan fokus. hakhak. jadi harus jawab ni sampai lebam


7. Selain nama sendiri , anda dipanggil dengan nama apa ?
nama kakngah (oleh budak-budak comel tadi), angah, dan mektam.hakhak


8.Tag 5 orang . Sape yang nak kena tag ?

peri pia



9 . Siapa orang no 1 pada anda ?
ibarat kakak. 4x pernah ketemu dalam realiti...

10 . Katakan sesuatu pada orang no 5 .
-kamu mengelirukan saya... kamu seperti no 4.


11 . No 3 ada hubungan dengan siapa ?
- hakhak. cikhel, tolong bagitahu! yang ku tahu, dia baru putus cinta hari tu..:|
 

12 . Bagaimana pula dengan orang no 2 ?
- dia sangat penyayang dan prihatin. kami dah bertukar-tukar nombor telefon pun..:)


13 . Kata-kata cinta pada orang no 4 .
-
ohh dia bagai adik.... banyak tulis surat minta pelempang kepadaku sampai tak larat lagi nak bagi...:P

 

14 . Berikan 5 fakta tentang orang yang anda tag .

  • dengan tidak syak lagi mereka semua ialah perempuan
  • pengomen tegar di blog cik bulan
  • pambaca setia
  • prihatin
  • ada yang telah putus cinta (macam aku), ada yang single (macam aku), ada yang sedang bercinta (macam aku) dan ada yang hangat bercinta dengan suami..kan, kan (tak macam aku)...


aku tak tag wanie aka mariam ogawa, sebab ia sangat tidak suka tag... tapi aku harap aku tetap dapat gift dari terengganu tu...(walaupun aku ni orang terengganu.nge.. dan paling penting, wanie kata nak bagi kad handmade tu...fuhh, harap wanie buat untuk diriku yang berkulit sama dengannya..agaga...)


wanie,
soffya sayang wanie (ketak3.mariam ogawa mesti muntah ni...)


dik gnie,
terima kasih tag ye! tag adalah satu idea untuk menulis :)



cik bulan:


ini entry keberapa dah aku karang malam ni... aku terpaksa buat autopost untuk hari lusa. jam sekarang, pukul 3:25 a.m (2 julai 2010)


[ kalau rasa hot, share kat facebook dan tekan butang like, ya?]

7 comments:

.::WaNiE::. said...

hamboi hamboi hamboiiii

ardinihumaira said...

wacaaaa... kena tag ;p hehe.. pia.. tenet dni tersangatla lembap hingga membantutkan kentut dni.. eh silap.. membantutkan perasaan nak update blog. sebab nanti hampeh nak upload gambo.. terus bajet hari ni belogwokim je tu pun nanges2 tunggu loading. huhu...

Peri PiA said...

owh diri ini ada kah?wajib jwb kah?terharu ...

xoxo

soffya cik bulan said...

wanie:
hakhak...(bodek weh)


dini,
ala..syg sbr ye...


peri pia,
ye kamu syg.ketak3

cik helena said...

ini dinamakan tag ye

he he he

insyaAllah akan di cuba selesaikan

tq pya!hahahaa

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

ko syg wanie...
tapi syg...
die .
syg yg laen..
;)

Peri PiA said...

muahh,teharu ni

ala syg..Alhamdulillah ku bahagia

InsyAllah,pasti kan dtg detik waktu bahagia itu utk mu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)