Jun 8, 2010

nuffnang | metered earning pula. apa bendakah itu?



Semalam chek lagi, tengok yang tiga BE dah jadi satu, tapi yang dua BE lagi tu jadi Metered Earning (ME) macam kat gambar di atas tu... kenapa ye?


Yang aku perasan ialah, apa yang masih BE ia akan berjalan lagi dia punya CTR bonus tu, ye tak? kalau dah berhenti, jadi ME. begitu ke?


cuba terangkan sikit...sesiapa yang faham tu...:)




cik bulan:

nuffnang ni sebenarnya sangat bagus untuk blogger buta-buta It macam cik bulan ni... sebab tu sampai sekarang, tak dapat-dapat algi join innity dengan ads sense...adoii...

8 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

sah aku xpaham...
;)

.::WaNiE::. said...

begitulah apabila sudah tamat iklan buffered jadi la metered

yg dah jadi metered baru la dia shown kat total amount tu

ha gitu la yg den paham

helena's said...

betullah tu duet buffered tu dah ditamatkan so terus di masukkan dalam earning..itu dinamakan matered

sebab tu bila dpt buffered kene maintainkan traffic..

kalau nak lagi paham cikhel ade buat entry pasal nih dekat tips blogging =)

Nur -al- Ain said...

metered earning tu BE yang dh abis ;) kire duit tu nnt dh boleh cashout la..

naz said...

fulamak kayooo

deqyalalink said...

x tawu pe bende alah .hehhe tengok je n then angguk2 pastu kelua :p

ain fathihah said...

saya double tak faham

Mama Liza said...

hi, salam berkenalan cik bulan. tgk sket, berape yg boleh cash out tu? hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)