Jul 25, 2010

cantik kan bila mengandung? jadi mari mengandung

oit ini pesanan penaja untuk isteri-isteri suami yang sah sahaja, ye. biasalah, hari tukahwin...lepas dah kahwin, mengandung lah apa lagi ye dak? itu yang best tu...dah nak jadi ibu dah...ohh kawan yang baru pertama kali jejak kat sini, jangan keliru, cik bulan belum berkahwin, apatah lagi mengandung, masih single ye..


yang mengandung itu adalah puan Naniey. selayaknya dia mengandung, sebab sudah bersuami. jadi, kalau nak menackle cik bulan, boleh menackle tanpa segan silu ye....hakhak



tengok ni, cantik kan ibu mengandung?semakin hari, semakin cun....




ni pula masa kahwin hari tu..




buat yayang, nanieyku...
harap kau sihat selalu, sihat diri kau, sihat kandungan kau, sihat juga si tukang yang mengandungkan kau aka bapa kandungan kau...hakhak (eh, kirim salam buat suami kau tu ye...) hehe. kawan, moga kau berbahagia selalu... happy selalu. yang terbaik, itu yang aku harap-harapkan untuk kau, selalu...





with love,

hugss ketat-ketat, mek yah :P


*************************

ni kawan aku dari sekolah rendah sampai menengah. jadi satu geng bas tong aik, sebab dulu kami tak naik bas sekolah pun, sebab duduk asrama. kalau balik hujung minggu baru naik bas..,tapi bas tong aik, iaitu bas paling laju di dunia.hakhak, tak pun masa tak ada bas, naik van sapu je...:)


kami- aku, sue & naniey... satu kampung juga, maka kalau pergi pasar malam, jalan tiga-tiga. cumanya beza, mereka berdua advanced sikit, tak macam aku, slow...hakhak. tapi walau apapun yang terjadi, dan walau apa orang cakap, aku tetap sayang mereka ketat-ketat...okay? (eh baju macam-macam fesyen, boleh beli..tapi hati tidak ye kawan?)



gaya muslimah sejati...
tepi sekali naniey dan tepi sekali sue...tengah, aku tak kenal.hehh sebab gambar aku culik dari fb naniey


cik bulan dan cik sue


PUAN naniey dan cik bulan


itu gambar-gambar kami masa hari pernikahan beliau lebih kurang bulan 12 yang lalu tak silap... best sangat bila dapat kumpul balik macam ni..tapi belum cukup gu, lagi 5 tak turut serta sebab lost contact, jumpa-jumpa dalam mukabuku je balik..rindu...kawan, bila lagi ktia dapat ketemu untuk mengulangi kenangan lalu? 30 julai nanti, semua ada kah?



Notabulan:
Aku tak sabar nak tengok anak naniey...che dah anak 3, pun lama tak tengok. rose dah kahwin, naniey bakal ada anak dah...tinggalnya, aku, sue, umie, kecheq dan azie je...erm..bilakah lagi, kawan?

Notabintang:
eh, Umie pun ada blog...saja je tak bagitahu aku mu ni kan?

Notatahibintang:
agak-agak, kalau aku kahwin, kawan-kawan aku yang tersayang tu datang tak?(^,^)

16 comments:

sugar2 kapas strawberry said...

hyep2...cik sofia knl x suriati yusoff?

Zairie Husin said...

mmg cantik :D

my recent post:
0h!tidak.. kenapa zairie tukar header?

ardinihumaira said...

berseri2 ;)

diana said...

bagus le ramai kawan.
mase kawen mesti ramai datang.
mase saye kawen sorang kawan pun tak datang sebab
kawen kat perak..
padahal kat perak x de kawan2.
semua kawan dok johor..
sob...sob...sedeh!!

hiro said...

cik soffya ble lagi?

Kie-yu said...

ouh..
tak saba rasaya nak naik pelamin lepas bce entri cik bulan ni
hikhik :D

soffya cik bulan said...

sugar,
kenal..kenal.kenapakah?

soffya cik bulan said...

zairie,
he..cantik kan?

soffya cik bulan said...

dini,
biasalh..tggu giliran dini plk.he :)

soffya cik bulan said...

diana,
itu jgk yg dirisaukan ni..
sbb biasa kalau knduri khwin wat umah atok..ni tk tau ah.
tp ms bertunang dlu tu..
ramai kwn dtg...umh atok gk..
dlm 20 org gak...

lps ni tk tau ah cmne..he

soffya cik bulan said...

hiro,
tuggu hiro pinang.hakhak

soffya cik bulan said...

kie-yu,
kita pn sm.hakhak

unwanted said...

pesanan untuk isteri² yg sah..:)
ala lepas ni mu lak kawin, pastu mengandung cepat² ek.:)

@ien_R@z said...

wah2.. cik soffya bila plak?? hehe

ardinihumaira said...

dni lambat lagi.. miahaha :P

Peri PiA said...

belum ade rezeki :'(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)