Apr 5, 2010

spesis bunga matahari terbesar di dunia!

kalian,

kamu patut berterima kasih denganku sebab tanpaku yang comel tak berapa lote ini, kamu takkan berpeluang melihat bunga matahari terbesar di dunia seperti ini.hoho.ku naik ke bulan semata-mata nak catch up gambar beliau. sungguh ekslusif. ini yang pertama pernah dilihat ol;eh semua orang...




tutup mata dulu.sebab kejap lagi kamu bakal terkejut king-kong.dan, syarat utamanya ialah kamu tak boleh kutuk, hanya boleh puji sahaja.macam ni..."wahhhhh....cantiknya bunga matahari ni.unik sekali!".yang kedua, kamu harus terima yang ia spesis ekslusif, jadi tidak terdapat di mana-mana.
yang ketiga dan terlast ialah, tolong jangan takut atau keget.ia fenomena biasa...hu





sekarang.bersedia..dan scroll ke bawah tanpa ragu-ragu.jika masih ragu, pergi sembahyang istikharah dahulu...he.

.
.
.

.

.

.
.

.
.
.
.
.
.

.
.
.
.

.
.
.

.
.
.
.

.
.
.
.

.
.

.jeng!!jeng!!jeng!!!..


tara.....!!!



..eh, bunga pandai buat peace lah!!!...



ini bunga terpilih.datang dari hutan amazon.dia ada kawan tahu.
bunga raya spesis gergasi juga.ini!




p/s:tertipu kamu.ohh, itu ketikaku di bangku universiti.bukan bangku sekolah.dioffer menjadi bunga untuk event tika di Sungai Buaya, tahun 2007 atas alasan kami (ku dan mila) sungguh kiut-miut dan berperangai aneh.hahaha.melawak saja.....tak, sebab kami sungguh sporting dan sebab kami malas nak buat kerja-kerja kerahan tenaga.hoho.


memang ku aneh hari itu.ada budak menangis tengok kami.wakaka...:D. tahu takut...dan ada pula budak yang tarik kelopak bungaku...ehhh, kamu, mahu makan penampar laju-laju ke?dan juga jadi fofular, sebab ramai yang minta sain.wakaka..:D


p/s/s:bolehlah sekarang kamu undi untuk 7 spesis ajaib di dunia...guiness book of record.hoho.

p/s/s/s: encik M kerja nak kutuk je... dengki lah tu :p



21 comments:

ardinihumaira said...

waaah bunga matahari ini buleh bercakap. hehe

.::WaNiE::. said...

wahaha comel sekali bunga matahari itu

sampai budak2 nangis tengok??

hahahaha

yusuf mujahidin ™ said...

cute

Peri PiA said...

:),bunga2 matahari....
ada Di FS

F U N F A B U L O S I T Y said...

woaaa-kat mane nak dapatkan bunga macam ni ea?
cuteee jerr-huhu ;D

aieOreo said...

wahahaha...
bungeeeeeeee... XD

Mr feckry said...

la nape lu pakai baju tu? nak masuk raja lawak.

fiD said...

oklah tue, dulu tadika x dapat join, hehee =P

fiD said...

oklah tue, dulu tadika x dapat join, hehee =P

CRAZYBEAUTIFUL88 said...

cantik bunga tu

Cik Akma said...

wahh bunga matahari ade hidung n mulut. unik2 hihihi~ :D

soffya cik bulan said...

ardinihumaira,
hoho.bukan je boleh berrcakap, bolh taip blog lagi tu...hu

soffya cik bulan said...

wanie,
haha.tulah..bunga dah comel..tp kenapa ada bdk nangis, haha

soffya cik bulan said...

yusuf,
hu...:P

soffya cik bulan said...

peri pia,
ye, kamu pasti tahu..:)

soffya cik bulan said...

funfabulosity,
cutekah?wakaka...:P
boleh cari kt zoo..hahahahha

soffya cik bulan said...

aieoreo,
bukan..orkidlah!

soffya cik bulan said...

mr feckry,
haha.kalau cukup lawak, nk masuk gak..:P

soffya cik bulan said...

fid,
aah kan..skrg buat lah kan?

soffya cik bulan said...

crazy beuatiful,
ohoho...cantik sunggguh.:P

soffya cik bulan said...

cik akma,
ye..juga ada telinga dana nak tekak.:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)