Apr 27, 2010

ingin sertai contest merah-merah | huhh, semangat pun menyala-nyala

dari semalam cuba cari pose terbaik.dengan warna merah.semua tentang merah.tak kisah apa saja.bangunan ke, kerusi ke, baju ke..kasut ke.apa sahaja.





ye, bila sebut tentang merah, pasti kaitannya kuat dengan semangat, kan?kaitannya juga pasti dengan kak red (redmummy.com). siapa yang tidak kenal?sila resign jadi blogger sekarang.eceh cehh...bukan apa, dia tu the top and the most popular blogger.ikon kita lah kira...kalau tak kenal, sangat rugi...:)




dan hari ini, kerana merah..semangat pun semakin menyala-nyala.ye, baju putih merah...tudung merah.beg hitam merah.woow...merahnya makngah...nak tengok makngah merah?tungguuu....:P



ehh,berbalik kepada contest..tunggu eh....merah menyala-nyala lah nanti.hehh




p/s:gambar sedang diedit sebab background tak lawa..hehh


p/s/s:cikgu semangat menyala-nyala hari ni...hoho.cikgu masuk ke semua kelas dengan aktiviti yang betul menyerigaikan.huhu...:)

2 comments:

iqbalsyarie said...

aha...baru je kenal ngn red mummy tu.haha

ardinihumaira said...

alamak.. yang gamba senyum dni tak wat lagi. tengah usaha cari gambar senyum yang comel sikit. tak banyak pong.. sikit jadila hehe.. gambar dalam lappy lama. susah nak transfer. pendrive hilang. sedih bangat :'(


Purple Untuk Kejayaan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)