Apr 26, 2010

contest senyuman paling menawan



 nak kata menawan sangat tu taklah.tapi teringin juga untuk buat-buat menawan.hari tu dah buat-buat dah dalam entry perasan-perasan tu. sekarang, nak buat lagilah dengan menyertai contest anjuran cik chenta yang cool ni. kalau tak berapa nak menawan, mintak maap le non...:P




bagus contest ni.sebab senyuman tu bukan hanya satu perkara remeh sebenarnya.kadang orang gelakkan orang lain sebab bila orang tu senyum, nampak habis gigi rongak atau muka dia jadi tak lawa macam sebelum dia senyum.padahal senyuman kan sedekah.betul tak?lihat fakta tentang senyuman di sini. well, good job, chenta!memang cool lah...:)




okay, undeng-undeng contest (gaya ahmad nisfu)...sila masuk ke entry ini untuk makluman lanjut.saya sedang penuhi semua, iaitu jadi follower dan tengah buat entry.tapi yang mustahak, gambar tu, kena cari senyuman yang ikhlas tuan penganjur cakap.lepastu, satu gambar je dan berseorangan...




lalu, malas fikir panjang (sebab rasanya saya memang ikhlas selalu bab-bab senyum ni, walaupun senyum sorang2.haha), saya pun pilih gambar ni jelah..gambar sebelum pergi sekolah.



senyum dulu...nanti sampai sekolah, nak kena senyum banyak-banyak lagi.yelah, dari turun motor, sampai ke bilik guru..student, assalamualaikum cikgu...@ petang cikgu.dan kita mesti jawab dengan senyuman, kan?



haha.saja buat extra large. :P




gambar dah letak.berseorangan, senyum ikhlas dan satu je.sekarang, masa untuk tag kawan2.dia cakap paling kurang empat, tapi saya nak tag ramai...(harap markah lebih.hoho) sebab nak sekutu-sekutu serta seteru saya semua masuk jugak.haha, kita kasi pecahlahh eh contest cik chenta yang cool ni.mereka yang tercalon ialah:




sesiapa yang tak tertag tu pun, nak join join lah okay.dipersilakan sangat2...:)




p/s:support her, okay kawan2?mari kita pakat join ramai2...

p/s/s:menang kalah adat pertandingan.pernah dah masuk contest senyuman menawan seperti ini dulu...tapi kalah.mungkin sebab terlebih senyum kot...he

p/s/s/s:insyaAllah...akan cuba berkongsi ilmu walau sedikit dalam setiap entry..dan akan buat backlink jugak ke mana-mana....biar ada perhubungan dan saling berkunjung-kunjungan antara kita...insyaAllah :)

16 comments:

embun d tengah malam said...

wah kena tag..hahaha..macam mana ni cik soffya..i tak der pic yg i senyum..i amik pic serius..hutang boleh?

sugar2 kapas strawberry said...

hihhihi...
mlm ni geledah satu folder cri gmba..hahahhaaha

eqbalzack said...

wah sudah buat entry....
abg eq cuba masuk nnt k...

ardinihumaira said...

wow... menawan hati.hehe okeh dni buat eaa

soffya cik bulan said...

embun,
tak boleh.tak boleh.kena selesaikan skrg.hehh


sugar2 kapas strawberry,
okehh..mesti geledah jgk
mesti msuk jgk

soffya cik bulan said...

eqzalback,
he..abg eq, sila masuk skrg..hehe

dini,
yunk,buat tau....:)

-cHenta- said...

nice entry,,,, gud job!! =)

.::WaNiE::. said...

aku xdek gigi mana leh senyumm..ahahaha

Shafie said...

amboi menawan sungguh..hehe
ala tag cmni yg den lemah ni :P
kna letak gmbr kah..adeh.huhu.

to kak wanie.
eceh..xdek gigi? ala korang xyh senyum da menawan kn :D

si karut said...

wah, apsal muka macam fafau??!!

fndrocka said...

The world always looks brighter from behind a smile.

soffya cik bulan said...

chenta,
mekacih...hopefully ada chnce...:)

soffya cik bulan said...

wanie,
penipu besar lah ko...aishhh

soffya cik bulan said...

shafie,
thnsk sbb dh masuk ye...:)

soffya cik bulan said...

si karut,
jangan mengarut.hehh...:P

soffya cik bulan said...

fndrock,
ye..its true..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)