Apr 24, 2010

entry perasan-perasan.boleh tak?

hari ni kan, sekolah ganti.pukul 12 lebih dah kat sekolah.tapi sekolah sunyi je..yelah tak ramai budak nak datang sekolah pun.so, kami macam biasa melepak kat library.then, tengok kelas relief banyak gila...huhhh...sabar jelah.saya tak kisah pun kalau relief sekelas dua, ni sampai empat kelas.direct pulak tu...kelas saya lagi..aduhai...:(


 ...peace.ceria gila rasa hari ni....:)


hari ini juga warna hijau memberi mood yang sangat baik untuk saya.saya telah memakai tudung bawal yang telah lama saya tinggalkan sejak terpengaruh dengan selendang ni.tapi saya suka pakai pelik-pelik.tengok gambar ye...entah kenapa nak biar berjuntai macam tu..hehh



jadi, dalam ketensionan yang amat, budak2 ni pulak turun makan kat kantin, saya sorang-sorang dalam library....maka, buat kerjalah.apa lagi...perasan-perasan kan dirilah...boleh tak?ngee...D sila kutuk saya kat komen ye...muahahaaa..:P


no ideas to post...sebab satu hari duk mengedit template dan koya pergi buat tutorial tadi kan...so, takde entry nak post.post ini boleh tak??layan jelah...hehehehehhe...:P




 memandang kamu...:0

sempat lagi tu...buat RP hari isnin







 eceh....menyampah derrr....


 ini pas keluar utk student.tali pink saya tu..tetap stay sampai sekarang

murid 1:cikgu, lawanya pas cikgu...pink lagi..he
murid 2:aah kan....mesti aah, orang lawa dia memang suka benda-benda lawa...
cikgu:pandailah kamu....

wakakaka....:D


  ok.cikgu kembali normal semula.terima kasih...:)




P/s:peri pia, wanie, cikhel, dini, embun, cikgadis, cik gadis, suraiza dan kamu-kamu yang datang sini, sila jangan muntah.pengsan takpe...ngee...:D.


p/s/s/:tahap perasan dah sampai tahap dewa ni.tak dapat dibendung lagi..maaf...:)

8 comments:

ardinihumaira said...

bestnya pia jadi ckgu. huhu...


pssst... comey ape pakai tudung gtu. dni pon suka pakai pelik2. tapi sejak fdekat exam dok sarung tudung awning je. baju pon tak iron. haha... jangan kasitau sesapa. rahsia kita je ni.. :P

Peri PiA said...

huhu tu la,baru ingt..Abg Fadzli bgtau sekolah kena start ganti untuk raya

tudung bawal yg lame ku xpakai juge,nge..daku penanga Syria pula :D

sgt cantik berseri

fiD said...

aduyai cikgu, ni kalau anak murid tengok mesti dorang kate nak amek gambar sekali,, hehehe

mmm, nape tak try wat favicon tu?

cikgadis said...

eeeeeeeee....cikgu ke model ni?
:p

sugar2 kapas strawberry said...

sy klu boring2 pon suke webcam kot..hihi

SuRAizA~ said...

taknak muntah..
nak muntah hijau terus
huahuahuahua
haish taderlaaa
ini lah die cikgu ngetop abad ini hahahah

.::WaNiE::. said...

ok la ni

gambar SS

tapi yg hebatnye

aku salu satu jek gambar ko banyakk

ahahahaha

but sweettt.. cantik tali pinkk tuuuu.. tahniah anda tidak membuatkan saya rasa nak muntah langsung

ana zara said...

haha.. xpe2.. sekali sekala perasan sendiri xpe. asal jgn selalu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)