Jan 25, 2010

The Sweetest Smile Contest

salam dunia...
Jam 4.35 am, 25 Jan 2010 ini, cikgu soffya join contest lagi.entahlah, saya pun tak faham...kenapa selalu join contest lewat2 sangat.bila hari dah last dan lewat pagi pula.jawapannya mudah sahaja, dah lama tak surfing sebab sibuk dengan sekolah sekarang. tapi takpe, masih belum tutup. ini contest online kedua saya sertai...jeng3.


The Sweetest Smile Contest
ini anjuran Delisya's Collection, sebuah blog niaga milik mommie nard.sangat vogue orangnya dan masih slim walaupun dah mempunyai dua orang cahaya mata (lihat mommie nard dalam gambar di atas)...jadi, bila momma vogue, blognya juga pasti vogue. penuh bergaya, full of colour dan sangat terkini.sebab, blog ini selalu diupdate dengan fesyen2 tudung terbaru.oleh sebab itu, maka layaklah sangat blog ini beroperasi atas urusan niaga dan sangat2 efisien untuk blogger2 yang cintakan tudung serta brooch. apatah lagi, pembeliannya juga secara online, pastinya ia sangat mudah. kewujudan blog ini jelas membuktikan bahawa perniagaan melalui blog sangat2 efisien untuk seorang wanita, sama ada sebagai pembeli mahupun penjual. cuma, mommie nard kena lebih expose blog seperti rajin2 singgah kt blog blogger lain supaya ramai orang lebih tahu tentang blog niaga ini dan secara langsung, beliau dapat meluaskan lagi rangkaiannya...itu adalah pendapat saya tentang blog delisya's collection dan tuan punyanya. Apapun, thanks utk mommie nard utk penganjuran contest ini.anjurlah banyak2 lago contest ye..=D

Lihatlah dunia...saya senyum semanis3nya...(T_T).

kalau mahu senyum, tepi jalan pun boleh....=D.manis tak???

.
.
.
.
.
.


KENAPA SAYA LETAK PIC ITU????
sebab
syarat-syarat pertandingannya adalah seperti yang berikut;
(salinan asal dari blog Delisya's Collection)


1. Terbuka kepada SEMUA BLOGGER

2. Copy Stiky Mode kat atas ni, pastu letakkan kat SIDE BAR korang berserta link (kalau x de link automatik tidak akan dilayan)

3. Jadi FOLLOWER kepada kedua-dua blog kat bawah ni ekk

http://delisyaoutlet.blogspot.com/
http://nardpunyeciter.blogspot.com/

4. Add semua blog kat atas dalam blog list korang

5. Copy jugak banner kat bawah ni kat SIDE BAR korang gak ye..

(copy banner ni skali ek)

6. Uploadkan sekeping atau 2 gambar anda yg bertudung/menutup aurat. Tak kisah samada memakai selendang/tudung yang dibeli di Delisya's Collection @ tidak. Apa yang penting anda mesti senyum semanis-manisnya okeh! Tak kisah lah senyum tu nampak gigi ke tak ke...yang pasti anda tersenyum. Senyuman anda yang paling menawan pasti akan terpilih ..hehe..


7. Nyatakan pendapat anda tentang blog Delisya's Collection.. (Ehe...x semestinya yang baik2 aje..nak kutuk2 pun boleh jugak..haha..leh la aku improvekan lagik)

a) Tidak perlu elaborate panjang lebar, hanya gambar sahaja pun dah mencukupi hehehe ;p tapi kalau nak juga elaborate, i don't mind :)

b) Tinggalkan komen anda di sini dengan link entry blog anda.

c) Pemenang akan dipilih oleh juri-juri yang bukan ahli blogger...(takde istilah berat sebelah ek )

d) 2 hadiah utama & 3 hadiah saguhati

e) Tarikh akhir penyertaan :- 25 Januari 2010

.
.
.
.

.itu sahaja. sekian, terima kasih.



pia:walaupun mungkin peserta terakhir yang menyertai, tetapi pia rasa happy...senyum je...tak tahu kenapa...(T__T)

dah memang suka senyum, nak buat camana...bukti?

siap ada bukti.sah2 minah senyum ni...hihi.


4 comments:

Peri PiA said...

ya!!gmbr itu kesygan hamba :)

soffya said...

owh k.long..sy smkn menjadi2 skrg....teruja bnr nk msk contest2 ni.huhuhu

mommie nard said...

salam...
tq join contest ni..
gudluck

soffya said...

wellcome...
tenx 4 approving...=D

wish me luck
tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)