Mar 7, 2010

sambil sengih, saya tulis surat cinta songsang untuk suraiza.:D



ha...gila bongok tajuk. sila jangan terpedaya.(T__T)


Pengetag, sis suraiza yg comel lote.yang ditag, soffya yg tak berapa comel.he...
very simpel tag, saya jawab dengan hati senang.ngee...XD



1. You have to print screen wallpaper that you are using right now



2. Tell us why you like the wallpaper

tak boleh cerita banyak.sebab sekarang saya sedang menggunakan ladtop abg azrul.hee...favourite dia kot wallpaper ni, sebab nampak tenang, kan?


3. Tag 10 people

woooo..begitu ramai.sebab saya sekarang on duty kat booth ni, maka sempat tag empat cewek cun.hu...iaitu:

puan peri pia
puan eynda
cik sugar2 kapas strawberry
cik pinky

yeay.siap....dah mengetag.yang ditag, sila jawab dengan senang hati.terima kasih.





p/s:sekarang booth kat KHAR, UPSI...agak best la....ada tambahan item jualan, iaitu kemeja dan tie lawa-lawa berjenama yang macam anda tengok kat pavilion, sogo, mid valley...as like paul smith, burberry, georgeo armani dan macam-macam lagi...dengan harga yang cukup murah.nak, sila beritahu.=)



8 comments:

Eyriqazz said...

berseni wallpaper..cantik..

soffya said...

ngee...wallpaper dari ladtop yang dipinjam.he...

SuRAizA~ said...

wow!
suraiza likes this!
two thumbs up!
hahhaaha
wah2 surat cinta utk sue eh...
i like =))
thanks wat tag!

soffya said...

hu...best tak tajuk dia, best kan?ngee.
wow, two thums up.baguih2
i like too...
sama2 syg!

sugar2 kapas strawberry said...

syg...sy da jwb tag ni..hihi
tq ye sbb igt kt sy..
tp really2 sori...da jwb ..
next time k.. ;)))

soffya said...

no hal dik sugar..he
lain kali akak taged awk lg ye:D

Peri PiA said...

i'm late sorry sayang...

sikit masa lagi ye

comel ke k.long ni,thankie

saat ku komen ni,kamu demam ;(

soffya said...

demam masih melarat, tp agk okay
nasib semalam en mangkuk belanja bubur mcd.he

iyer..sgt comel.tau?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)