Feb 17, 2010

Pemenang contest Tiru Macam Saya.



haha.


saya gelak dan sengih. (T__T). macam lawak je.tapi percayalah!



tadi baru saya update tentang pemilihan top ten contest ni.ni saya tersinggah lagi...wahhh, tengok saya punya gambar la...mak aihhh, saya pemenang itu.the first winner....muka macam ini gaya pun boleh menang ke?hahaks.


lihat ini....






tak sia-sia saya beria-ia bergambar dengan baju batik ini. di sekolah pula tu...hehe.dulu..itu baju kesayangan hamba kerana itu baju pemberian dia. tapi sekarang???mungkin tetap sama kot....(hadiah tetap hadiah kan? biarpun apa yang berlaku....)



ok.rakaman ucapan terima kasih pula ye...=) (ish, haku macam menang award bintang paling popular la pulak....lebih-lebih ye akak.haku peduli hape??huhu)




" jutaan terima kasih buat owner blog walai batikku, kak lin dan suami kerana menganjurkan contest ni.dan terima kasih juga kerana memilih saya sebagai sebagai pemenang pertama. terima kasih buat judges yang memilih juga....terima kasih juga untuk blog yang bermakna ini.sebab, tanpa blog, saya tak boleh menyertai contest itu...betul tak?ok.itu saja...."




p/s:

lagi berita penuh di SINI

penyertaan saya di SINI

2 comments:

Peri PiA said...

Tahniah dear :)!!

soffya said...

owh terima kasih sis....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)