Dec 2, 2011

Dua jam Mengeshoot di Fraser Hill ;D



















# no 4 :8km lagi ke fraser hill ? ciss, aku rasa macam 80km lagi ke fraser hill. jalan berliku-liku berkona-kona, aku rasa pening . tidur ler apa lagi.... haha. (turun naik bukit aku tidur memanjang hahaks.)

#lagi gambar on next entry ya !

#all picture taken by nikon D90. (ada sape nak ajar saya shoot gempak-gempak sikit ? sila angkat baju sekarang !)

#ada 500++ friend request kat fb . nowadays, friend ada 2000++ . rasa nak remove orang yang tidak berkenaan laaa ... (dulu banyak accept orang sebab nak mudahkn jual beli tudung. kalau lelaki memang aku fikir pat belas kali lah nak approve. tu yang sekarang ada 500++request tu, selepas direject)

6 comments:

alyaclumsy said...

wahh, bestnyaaa :D

Aida Azryn said...

lawo2 gambar. ;D btw,aida sekali pun xpernah p fraser hill lagi.. >.<

soffya cik bulan said...

alya:
hehe, tp sekejap je... sbb saja singgah je ;))

soffya cik bulan said...

aida:
tempat tu lawo tu gambar jadi lawo ;))

pia pn kebetulan je ni aida. dari dlu nak gi, tp takde kesempatan. kebetulan dri tg mlim, terus ke KKB, naik ke sana laa

hafizudin said...

tak pernah jejak sini lagi!
padahal orang pahang.
=.=

soffya cik bulan said...

hafizudin,
nnti pergi tau... rugi..
cantik tempat tuhh ;))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)