May 29, 2011

cekgu capia ;)


masa sambutan hari guru semalam (27.5), aku kena dera atas pentas, budak-budak pun angkat benda ni, lambai-lambai, ala-ala aku ni tengah perform dalam MENTOR... pastu gigih pakat tag dan wall to wall aku kat facebook. haihhh, sweet lah sangat kan budak-budak sekolah haku ni....

kena dera apa? ha, kita cite ni later lah ek :P


ketar lutut i :P


p/s:
finally, i got my FL putih. dengan plat number yang dicari. tapi belum dapat try. awak, sila jaga pakwe baru saya elok-elok T____T

5 comments:

alyaclumsy said...

wahh, mesti sedap kan :D ecece

Miss Lady Iena Nazir said...

ciguuu...
:p

Peri PiA said...

wah, vogue cekgu

Aida Azryn said...

ley masok mentor ni.. hihi

sugar2 kapas strawberry said...

itulah cikgu.hot sgt.hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)