Apr 3, 2011

baru dapat update blog. huhhh

semalam kita cuba punya cuba, tak dapat-dapat nak loading. tak keluar-keluar benda alah tempat kita duk menaip sekarang ni. asyik loading tak habis-habis. nak ejas-ejas template designer blogshop tu boleh pulak. apa ke hal entah.


takkan berukben punya pasal nihh?? sebab nak loading-loading satu-satu pages kemain payah bebeno. nasib baik awok fikir ladtop ni harta sendiri, kalo idok, awok lempo je ladtop-ladtop ni kat parit ha. KUI kui KUI. rindu pulak kat usop. haha.


dah dah, jap lagi kita up entry update yep??

2 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

blog dah merajuk...

Sogeking Kun said...

a'ah, aku pun sama semalam. ada problem sikit dengan blogger. tapi bukan macam ko. taip dah panjang2 tapi last-last tak leh save. terus tutup komputer, tidur! haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)