Mar 6, 2011

[GAMBAR] terpacak molek | anak nora danish



wahhh, terpacak molek. punk hair. kecik-kecik lagi rambut dah stylo mylo. dah mak moden dak... anak pun mesti sama. mana lagi tumpahnya kuah kalau tak ke nasik ye dak... :P cerdik pulak budak rayqal ni. tengok tu, kecik-kecik dah pandai main game, i pad lagi ha...


hope rayqal ni membesar dengan baik. kalaupun environment dia semacam itu sejak dia dilahirkan, diharap dia tetap membesar dengan sepenuh kasih-sayang. dari nora danish, memang tak dapat dinafikan lagi. mendapat sepenuh dan selebihnya kasih-sayang. nampak nora memang sayang sangat kat anak dia ni. hope dari bapaknya pun sama....


[sumber]






 


       

4 comments:

sugar2 kapas strawberry said...

kite kecik2 dulu tahu main congkak dlm tanah je..tsk tsk

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

style la...
:)

tomato said...

wee~mmg membesar dgn baik..kite dolu mama bagi main tanah je.. ni kompem nak jejak tanah pon dia tak bagi..hehe

Peri PiA said...

xde i pad,nge~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)