Feb 12, 2011

[GAMBAR] ERRA FAZIRA tak pernah tampil menjolok mata

kalau pernah, sila jolok mata masing-masing. hehh. ni berdasarkan pemerhatian aku lah. malah, makcik aku sendiri pun cakap macam tu. kalau setakat skirt tu pernah lah...tapi kalau dedah sinun-dedah sinin nak-nak tang dada, tak pernah tengok pulak. awak ada tengok erra pakai yang macam tu?


tak percaya, tengok nihhhh.... sopan-sopan, ayu-ayu aje kan. ni baru betul-betul ayu, jangan nama aje 'ayu', tapi tuan layu. KEH KEH KEH. ehem =,=


menggayakan rekaaan pereka-pereka tertentu




sempoi giler gambar ni. natural aje




time bercuti kat luar negara. kalau artis lain ni dah bertukar jadi omputih dah :P





birthday umie aida


shooting



kalau erra makan macam ni, peminat kata, oloh kesian, lapar...tapi tetap kiut
kalau kita makan macam ni, hehhh, orang kata, oloh buruk lantaknya. tepi longkang pun jadi. HA HA.



LAYANNN....


Paling banyak tengok erra berfesyen macam ni... smart aje dak?


dan tengok nihh, erra fazira di samping artis-artis lain. orang lain mesti nak sibuk dedah situ-sini kan? erra maintain cool... tapi lawa jekkk.... :P



yang ni pulak terbaiklah... moms and daughter. sama-sama COMEL. LOL.



hope erra akan terus maintan sopan dan comel. ala, kontrobasi yang pernah ada dulu tu, itu cerita lama, tak payah sibuk-sibuk nak bukak balik ye, yang pentingm, erra kini semakin maju jaya dan bahagia di samping anak-anak dan suami tercinta sudehhh.... :)


orait, tqvm for reading this entry!

2 comments:

miss el said...

erra ade je pakai sexy2 tp dulu la zaman 90an..i byk je gmbr die dolu2 yg sexy..tp at least die ni sedar diri, now da berumur sikit n ade family, xde la pakai cam dulu2 tu..da slow down :) mmg cun

Peri PiA said...

jelita...itu la dia EF

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)