Jan 18, 2011

sejarah tak mungkin berulang!


soffya eshope:

cuba tengok gambar bawah ni... ohh bukan nak tayang status kat soffya eshope, tetapi bilangan yang sudah LIKE pages tersebut. nombor bertuah tu tau korang, 2631.


2631


siapa bijak bestari, apakah kaitannya no 2631 itu dengan saya?
a. no rumah
b. no ic
c. no telefon
d. no talian hayat





kah kah
jawapannya itu digit terakhir no telefon saya =)

tapi kenapa sejarah tak mungkin berulang? sebab itu kan dah jadi sejarah. sekali aje akan ada yang ke 2631. lepas ni takkan ada dah kan? so, memang tak berulang lah.....kan, kan... T___T


psst...
itu bukan no ekor =p

4 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

heheh.. kena try n error ni! nak talipon senyap senyap pia ^^

.::WaNiE::. said...

hahaha ok ari apa keluar result no wani nak tengok

suratan atau kebetulan pulak !


ahaha

Peri PiA said...

tahniah,omedeto!xoxo!

A.S.T.I.N.A said...

pssttt pssttt... mintak 6 number terawal... herehrher

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)