Jan 12, 2011

PASHMINA & SHAWL COTTON yang besh dipakai, lawa dilihat T___T

abaikan gaya dan muka mengada-ngada owner blogshop dan model separa siap itu. sila fokus kepada shawl dan pashmina serta inner dan clip yang menghiasi ruang kepalanya. sila kagum, sebab shawl-shawl dan pashmina tu semua cantik-cantik dan hot-hot belaka. selepas kagum, silalah beli. emel saja di soffya86@gmail.com atau isi order form di blog ya T___T







PASHMINA; RM16 (material;cotton)
INNER; RM10 (cotton gred A+)


warna:biru, maroon + kuning


warna: maroon + oren


p/s:
pic ni terpaksa diedit untuk menampakkan warna shawl (ungu) yang sebenar.
kalau tak pic nampak macam biru.

warna:ungu yang sweet tu :) + putih



warna: hijau+kuning+peach

SHAWL: RM19 (cotton best tau)
INNER: RM10 (gred A+)


selamat membeli...=]

order form:
soffya eshope

3 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

aritu tengok kat the CURVE, rm 25. sini RM19 je.. murahhh.. boleh beli ni :)

nurulfaridah said...

cantik2 ;)

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

chantek...cute jer kaler dier


(^^,)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)