Dec 18, 2010

Lagi-lagi fesyen bertudung/ pemakaian SHAWL gaya Heliza Helmi. Ni dah memang BAJET ARTIS dah ni. semua nak tiru. HAK HAK!

Terima kasih buat yang suka skodeng Heliza Helmi ni yang telah menyebabkan trafik blog naik dengan kencang. sekencang mulut aku nihh. hak hak. Kalau chek kat nuffnang ke, blogspot stat ke, keyword Ija ni menang laku. korang ushar apa wehh, fesyen dia ke, nak tengok mata dia? ;P


Okeh, meh chek lagi fesyen tudung/pemakaian shawl Heliza ehhh. lawa, lawa, LAWA. bak komen Meniti Senja, orang kuat blog cik bulan nihh, "orang lawa, pakai apa-apa pun lawa". habis yong ni tak lawa ye yop? KEKEKE :D





gaya 7: macam gaya sebelum ni, tapi lilitan tak rapat ke leher dan hujungnya separa sisi muka je, kan?



ni pun gaya 7. gaya ija pergi kelas




aku agak ija suka gaya 7 ni kot. banyak gambar dia pakai style ni.




gaya 8; yang ni aku surrender. glamour wohhh. 


ha... itu semua gaya-gaya ija. lawa-lawa je semua. nanti aku kongsikan gaya dia yang lagi COMEL. bukan saja comel, tapi gaya ni tak pernah kau tengok nihh. gerenti. HAK HAK. kalau dah puas tengok Ija, apa kata tengok the pink blogger ni pulak membebel. jom!


banner ads


pesan tahibulan:
nak muncul dalam entry macam ni? bolehlah Lihat sini

10 comments:

CT said...

Cantik..anak dara kita minat sgt dgn Heliza ni...sopan!

Cantik tudung dia...

Gee Jah Noor said...

ala pia..try la gaya 8 tu..gempaks tu..hehe

Peri PiA said...

ku x layak berfesyen mcm ni kot hak2 :P

Cik Gallus Gallus said...

minat jugak heliza ni

dah la comel..geram betul

Amy Abdul Rahman said...

cantekk ah style2 tudung yang dia pakai. *overall cantekk

soffya cik bulan said...

ct:
hehe, sama lah sy kak. mnt benar dia nihh

soffya cik bulan said...

gee jah,
hehe. kena tggu jumpa ija, suh dia ajar...hak hak

soffya cik bulan said...

peri pia,
hehe, apesal pulak. tentulah layak k.long. mehhhhh kita berfsyen. hoho

soffya cik bulan said...

cik gallus,
hehe, comell wajah dan budi kot...

Atiqah Adnan said...

memang cantik heliza pakai tudung.. orang pun super pretty n cute kan..
hee~ cik sofiya pn cantik bertudung jugaa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)