Dec 5, 2010

cam addict lah cikgu ni!

Seorang guru telah datang ke sekolah barunya, iaitu tempat dia bakal bertugas tahun hadapan. kehadiran ke sekolah adalah untuk mengenali sekolah dengan lebih dekat, selain beramah mesra dengan kakitangan sekolah sedia ada. cikgu ini tidaklah gedik sangat, tapi sangat cam addict. oleh sebab itu bila bergambar, dia memperlihatkan pelbagai aksi. sila lihat ;P


depan bilik mesyuarat


merenung masa depan!


syuhhh, diam okeh!


 
 aik, boleh pulak membaca kat situ yep?


 membaca kat bawah pokok lah pulak. redup sikit. mana tahu cepat lagi masuk. hehh :P


oppps!


dah cakap merbahaya. ada faham?. eh silap, tulis.



suka bunga ni. bunga kesukaan arwah atok ni. harummm~

 candid yang dibuat-buat. takjub. sambil nak terkeluar bijik mata :P


housemate. cikgu zira. peace yo!



-IKLAN-
-soffya eshope-
untuk shawl, tudung & inner yang lawa-lawa dan murah!



pesan tahibulan:
lama dah tak sempat update. sorry guys!. thanks sebab sudi jugak datang singgah dan follow~

7 comments:

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

eh eh eh.. cikgu rupanya.. hye cikgu chumel:) nk tumpang belajar boleh?

p/s: sis cikgu matapelajaran apa? n di sekolah mna khidmatnya?

Uruchimaru @ kf said...

hihi...tak tahu nk tulis ape..tapi suke tgk pic dan ayatnye..spontan!

*bce sambil gelak kecil*

selamat berbakti utk anak bangse wahai cik sofia !

.::WaNiE::. said...

bertambah cantik kamu ni soffya

jeles jeles

huhuhu gigh amik gambar

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

cekgu yg howt...
hahaha...

Peri PiA said...

hak2..dimanakah?jeles :P

ordinary89art said...

cikgu2 yg comelll..huhuhu

lynn said...

hihi. ni dah jadi cikgu ke belum ni??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)