Oct 11, 2010

PICC | majlis resepsi Dr. Sheikh Muzaffar dan ulang tahun CNI ke-21



 dari mula masuk lagi, mencanak-canak banting CNI di sepanjang jalan
bangga yop bangga!


semalam sempat buat autopost untuk pagi tadi, iaitu berkisar tarikh hebat 10.10.2010, iaitu hari ini. sempat senaraikan perkahwinan sheikh muzaffar dan event CNI dalam entry itu dan buat sedikit review. haihh, kebetulan, pagi tadi pergi je PICC (Putrajaya International Convesyen Centre) untuk event CNI tu, rupa-rupanya majlis resepsi bukan resepi ye kawan-kawan (hakhak) dr sheikh muzaffar dan Dr. Halina sebelah-menyebelah rupanya. dia punya di dewan perdana dan kita punya di dewan C. teruja? sedikitlah.


tak ada nak melebih, sebab kamu bukan tetamu jemputan ye cik bulan, hanya tetamu yang lalu-lalang kat tepian tu je... :P paling best, yang menyebabkan aku tahu event dia kat sebelah sebab papan tanda ni... jadi, terima kasihlah kepada encik papan tanda dan tukang buat papan tanda ni sebab dah bagi informasi yang lebih dari mencukupi :)


dan ini sedikit gambar kami menyibuk dekat-dekat, atau lebih tepat lagi berhamipran pintu masuk dewan perdana tu.. malangnya, pak guard memang straight to the ampang point sungguh. sampaikan nak bergambar dengan gambar besar tu pun tak boleh. haihh. protokol, protokol... nak buat macam mana kan?





pssst...sorrylah kalau kome perasan teman asyik pakai baju merah ni ke kalau ada event CNI. anggaplah ni uniform CNI teman ye sebab baju merah CNI teman tu besar gedabak..:P


esok kita cerita lagi pasal event CNI ni... meriah, memang meriah gila.... aku jumpa upin dan ipin lagi, dafi, dan ramailah...:) lepas tu main macam-macam game dan dapat banyak hadiah... fuyoohhh, seronok tak terkata. mana taknya lepas aku, aku, lepas aku, aku lagi. hakhak. kalau tahu tadi, aku bawak budak-budak comel ni ha, boleh snap-snap pic dengan UI dan jawab-jawab soalan UI. banyak wohh hadiah... (tamak, tamak.hakhak)

 

mana lagi comel, upin ipin ke budak gedik yang tiru aksi upin tu? hakhak =P

lagi-lagi gambar dalam entry seterusnya ye kawan-kawan...=] 

 ni masa 8 julai 2010 hari tu... agak-agak si Upin ni perasan tak baju aku tu?hakhak :P eleh Upin Ipin pun pakai baju sama jugak, apa ada hal kan?  
pesan tahibulan:
terima kasih datang membaca entry-entry saya... biasa ahad tak lepas 200uv tapi hari ni lebih wohhh... sayang kamu! muahhh!












8 comments:

Peri PiA said...

eh nak kena lempang laju2?bkn kamu tetamu VIP?hak2..gurau ye syggg

baju same?apa ada hal....korang ade?xde kan?hak2

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

comel nye.....

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
upin n ipin....
:)

ardinihumaira said...

wahhh bestnya pia dapat ke sana :D

nizamsani said...

upin ipin yang ini boleh bercakap tak?

soffya cik bulan said...

peri pia,
hehe...tetami vvvvip je k.long hehe

soffya cik bulan said...

ceroi,
merajuk :P

soffya cik bulan said...

dini,
he..best suam2 kuku je dini :)

soffya cik bulan said...

nizam,
tk.boleh sengeh je.
aik, knp blog x wujud ek?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)