Jul 8, 2010

update contest dari butik eDast | confirm dapat hadiah, yeay!






Puan eDast cakap, contest dah ditutup sebab sibuk tak sempat nak uruskan contest. Jadi, dia dah update senarai peserta... dan paling best, ini:





ye, semua yang masuk dapat hadiah! hebat tak contest?ngeee...



"***semua yang menyertai akan dapat hadiah :)
***DUA orang bertuah yang dapat meneka dengan tepat akan dapat hadiah yang SPECIAL BANGAT..ahaks!
1. Nadia Khan - 4 JUN 2008
2. Wawan - 12 JUN 2009
3. Nurul Farida - 5 JUN 2009
4. Faridah - 4 JUN 2009
5. Nurul Farhana - 12 JUN 2009
6. Siti Bahijah - 12 JUN 2009
7. Nazeeha - 12 JUN 2009
8. Sasha - 4 JUN 2008

9. Zara - 4 JUN 2009
10.Tiefazati - 4 JUN 2009
11. Ernie Nazira - 2 JUN 2009
12. Zai Kulim - 4 Jun 2008
13. Faraha - 15 Jun 2009
14. Soffya cik bulan - 4 JUN 2009"


Jadi, confirm dapat hadiahlah kan dan aku yakin jawapan aku memang tepat sebab aku dah menyelongkar pages butik eDast dan menemui klu ini, tapi itu terpulang pada rezeki kan... okay, kalau nak membeli dan blah, boleh ke butik eDast ye :)



Notabulan:
Bersempena pelancaran myelly dan group esok, aku pun nak anjurkan contest mulai hari ini...



[suka tak?]

7 comments:

din3187.com said...

tahniah yer... (^_^)

suhaisweet said...

Visiting here friends..Nice..Special Contest & u might win one Don’t Miss it!

.::WaNiE::. said...

hahaha
kongsi kongsi

cik paro said...

mksudnya cik paro pun daptlah gak hadiah ye??
yeah!!

Atiqah Adnan said...

tahniah ye soffya.. suka butik edast..

Peri PiA said...

wah bestnya...xsempat2 ni..bz :(
update pon auto

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

tahniah2...
;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)