Jul 8, 2010

LENSA BURUK, THE CONTEST






Tuan penganjur cakap:


"Aku membuka contest ini terbuka kepada semua dan syarat utamanya ialah, naik muatkan gambar pilihan anda yang di snap dengan hanya menggunakan kamera telefon bimbit anda sahaja. Mungkin inilah peluang anda untuk berkongsi bakat anda dengan semua. :)" - Ti Anne Mohd YAssin


Jadi, dengan itu...aku pertaruhkan gambar ini okay...


(klik untuk pembesaran mengancam)
 
 
Tajuk foto : Siang yang Hilang
Model Telefon Bimbit : Nokia N73
Slogan : Saya suka blog Lensa Buruk kerana permainan bahasa yang digunakan, adakalanya puitis adakalanya bersahaja. Begitu juga dengan setiap tajuk entry, seringkali menggamit emosi untuk membaca isinya. Apatah lagi, diseri dengan gambar hasilan seni sendiri, pasti sering memikat hati.
 
 
okay, sekarang nak siapkan kerja, nak tag 5 yang berbakat... (weh, dia suruh tag 5 je, kalau aku tak tag kau maknanya bukan kau tak berbakat, tapi aku tahu kau malas jawab tag) dan yang kelima-lima itu ialah...:)

peri pia, dini, cikhelena, shafie, ceroi@meniti senja



ada faham??? :P



Notabulan:
Jom join... aku pun ada buat entry memperkenalkn contest di sini semalam untuk support contest :)

5 comments:

ardinihumaira said...

sape tu? sape tu? dni? eh ehhhh... kena tag daa hehehe... okeh2 dni try wat tau pia sebab tak do gambo huhu...

Peri PiA said...

hak3,InsyAllah yunk thankie

muahhh

fikaryna said...

selamat berjaya!

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

maaf...
aku tidak berbakat...
hahahaha...
;)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

maaf...
aku tidak berbakat...
hahahaha...
;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)