Jul 5, 2010

sehingga petang ini, saya tiada sebarang entry.

yes, im back!


1.aku baru pulang dari program semalam open day CNI. program habis jam 6.00 petang tapi oleh sebab rumah k.pah di kelang tiada bekalan internet, maka aku tak sempat buat sebarang autopost. rindunya dengan blog tak payah nak cakap. nasib hari sabtu dah buat siap-siap schedule post untuk ahad. (sekurang-kurangnya boleh jadi pengubat untuk orang yang rindu.wakaka) ada empat tak silap...


2. Semalam, kami sempat pergi i-city. wow, dah dapat tengok depan mata. sebelum ni meleleh air liur tengok gambar orang kat sana kan.. ha, semalam aku buang terbiat lah. bergambar pelik-pelik tapi kualiti gambar tak di tahap yang memuaskan...


3. program open day CNI berjalan lancar..ha, aku diberi peluang buat make over free.hakhak. nanti aku update semua pasal semalam eh?


last nak cakap,
R.I.N.D.U.



cik bulan:
baru nak start baca komen, buat entry dan nak blogwalking ni....

4 comments:

jane said...

i miss u too sayangggggg

>>________<<

hahahahahha;)

Peri PiA said...

owh iya kah?sekarang lokasi mu dimane yunk?

apa??i-city??cemburu ok :P

p/s-belum komen entry2 autopost mu

ardinihumaira said...

wahhh seronoknya, pia. dni lom penah ke sana... teringin juga..


dni punya tenet pas kol 4 petang langsung tak dapat on9.. jam 11 tadi boleh kejap tapi nak publish komen tetiba tak de line. teruknya celcom broadband. maxis punya ok pulak. heran. tapi maxis tu ayah dni punya. alahai.. ni pun gagah datang blog pia tau. rindu pia!

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

M.I.S.S...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)