Jul 26, 2010

lagi pencemar facebook. si buruk laku II



ni lagi sekor. aku tak nak sorok-sorok dah... hari tu dah ada sekor si buruk laku.kali ni aku bagi profile sekali sebab memang angin benar.pakai profile perempuan, apa, kau ingat aku tak berani nak dedahkan kau eh? maka, kawan-kawan, jika dia ada dalam friendlist anda, sila remove cepat-cepat.


aku? tak nak remove lagi..tunggu aku pastekan link ni kat facebook aku dulu, kasi link kat dia, tunggu feedback, baru aku remove, boleh tak?


hakhak, main kasar kan? main kasar dibalas kasar kawan. buat lembut dibalas lembut, kan pepatah dah cakap, buat baik berpada-pada, buat jahat jangan sekali.eh aku tak buat jahat, tapi 'ajar' je...bukan ajar dia je, ajar yang seangkatan dengannya juga. kan tugas guru mendidik dan mengajar?hakhak.


masa dia  ganggu lagi, aku senyum je tadi. aku tak marah pun..cuma rasa nak main kasar juga. sebab, foto siapa dia pakai pun aku tak tahu.pelik juga... aku tengok wall dia pun misteri je, tapi ada pula yang tag-tag dia.pelik.


nah, ni profile si buruk laku ke-II selain si buruk laku I

nama:ratna cici
jantina:nama perempuan, tapi jantinanya tidak diketahui
gangguan:seksual dan emosi (lihat bukti ke-II. bukti I tidak dicopy hari itu...)




maka, lepas ini boleh lah aku remove secara berhemah kan? kawan, aku tak suka nak tapis-tapis permintaan menjadi rakan, sebab aku fikir ia networking, tapi kalau macam inilah...guane gamok, eh?



Notabulan:
eh,jangan buat perangai pelik-pelik dengan aku..karang jadi bahan blog cabuk aku ni tak pasal-pasal.cuba buat kalau tak percaya.


Notabintang:
kalau orang bagi pisau, guna buat potong sayur kawan..jangan potong jari, lepas tu kau cakap, pisau tu tak patut dicipta, tak ke bodoh namanya, kan?


Notatahibintang:
mana-mana yang perangai pelik-pelik aneh macam ni, sila berubah sekarang, atau sila balik ke planet pluto dengan hormatnya...

9 comments:

Eza Rashid said...

marah tol cik sofya....klu sy remove jeh dr fren list....agak nyer pempuan tuh desperate sgt kot....

sI tEDI said...

kesian budak yg dia guna gambar tu!

~aSHa~ said...

ai pun ada komen buruk laku...tapi bukan di facebook..di blog...tiba2 je..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

gangguan yg xmenyenangkan...
;)

ASaDa RyutaRo said...

hahahaha.. pelik2 je orang kat dalam fb skrg ni. mybe tak patut approve orang yang tak dikenali kot.. hurmm..

Uruchimaru @ kf said...

bhse seni lucah tue...!isk2 kdg2 pelik dgn bhse manusia nie..

Kie-yu said...

sabo cik piA
jgn mara2
tak comey

nyahkan sajork mereka semua itu

ardinihumaira said...

pia tak tahu.. dni dulu masa darjah 4 duk group pluto. sampai skang rasa nak g pluto.miahaha

Peri PiA said...

off saja..tu la apa2 saje teknologi kalao salah guna..buruk la jadinya

tepok dada,tanya iman...

kenapakah semakin ramai manusia sebegini :(

kadang2 cik bulan bz ye?tgl online try chat xberbalas hak2...ku fhm,jgn risau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)