Jul 21, 2010

jiran seksi



setakat ni, aku tak ada jiran yang seksi, sebab jiran-jiran aku semua makcik-makcik dan tokwan-tokwan. kalau tak percaya, boleh google sekali lagi ha. nak best lagi google kat google earth terus nampak kawasan rumah aku ni.


tak ada, tak ada. jiran-jiran aku ialah, mokwan, mokteh@mokwe, kak yah, kak yah kuasa dua, kak ani, kak yam....semua tak seksi setakat aku tengok dengan pancaindera mata aku ni. kalau seksi pun mesti kau tak lalu nak tengok.hakhak.


mungkin kau perlu google penempatan di Paris ke, New Zealand ke dan chek rukun tetangga kat situ. mana tahu kau akan jumpa jiran seksi yang kau maksudkan... boleh? kalau nak lagi syok, try google yang di Zimbabwe..tak pun Somalia....jiran seksi lagi meksi kau akan jumpa, ye bang?



kadang-kadang, aku syak dia ni cari bahan untuk asignment dia kot.. mana tahu tajuk asignment dia 'faktor-faktor remaja suka mengintai jiran' dan mungkin salah satu faktor yang dia nak bentang tu, ialah jiran berpakaian seksi. kan, kan?mungkin kan?


hakhak.



Notabulan:
Aku memang suka keyword pelik-pelik gini sebab boleh jadi modal...hakhak

9 comments:

eT said...

nak carik pencerahan la tuh..

Cesc Luzeza said...

bs jgk ader jiran seksi kan..hahahaha

encHIx laNDax said...

ngahahha~~ader ke assgmnet cmtu??hhehe

Uruchimaru @ kf said...

oooooooo ni mesti keyword yg naik kat nuff kan?

lieya orange M.I. said...

pikir positif betul cik bulan nih..=)
ada ker assignment, jiran seksi..hehehee

diraja22 said...

aduhai.. ni bukan seksi, ni seksa..

Peri PiA said...

hak3...u seksi tak??

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

keyword pelik n seksi...
;)

Hidup Seorang Blogger said...

hehe.. mcm2 ragam org.. yg gitu pun nak cari.. hehe.. maybe blog ni kot yg seksi.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)