Jul 2, 2010

contest gadis paling comel


ini adalah CONTEST: GADIS PALING COMEL jadi, yang bukan gadis, atau separa gadis atau sangat terselah kejantannya tidak layak masuk contest ini. semua gadis dari negeri inderapura, kazastan, goheadgoestan, pakistan dan orang hutan, boleh masuk ke peraduan ini. kerana syarat-syaratnya hanya seperti berikut:



  1. terbuka kepada gadis-gadis sahaja sebab lelaki tidaklah comel.mereka kachak dan macho sahaja. hak hak hak.
  2. perlu lah menjadi followers saya yang comel dahulu. *psst..kalau nak LIKES fanpage saya sekali pun ok what. thehehe...:)
  3. letak sekeping sahaja gambar anda SENDIRI. tidaklah berdua mahupun bertiga apetah lagi berempat. dan gambar itu mestilah gambar anda yang TERKINI mungkin! tidak mahu gambar masa kecil-kecil; masa baby sebab kalau masa baby semua orang pun comel oh..!
  4. buatla entry khas untuk contest saya ini. letak kan banner contest ini di entry anda dan di sidebar anda dan WAJIB backlink kepada contest saya ini semula. ok. ;p. copy-paste je code banner contest di sidebar saya itu.perletakan banner contest di side bar adalah tidak wajib.terpulang mahu letak atau tidak :)
  5. di dalam entry anda juga tuliskan jawapan untuk soalan saya ini :: apakah benda comel/cute yang anda suka? contohnya. :: benda comel yang saya suka ialah toothbrush holder. ;p. itu contoh lah ye..
  6. tag kan hanya seorang yang anda rasa patut join contest ini. make sure orang yang di tag itu tahu ya??!


kata nurain lagi,


itu sahaja syarat-syaratnya.mudah kan???gambar tak kisah beredit atau tidak.tetapi NATURAL BEAUTY is better right? hehe...kalau sudah join,alertkan saya di ENTRY ini.!


contest dibuka dari 21 JUNE 2010 hingga 21 JULY 2010. saya masih belum terfikir nak ambil berapa pemenang..3 orang ke 10 orang ke??.nanti akan update later.!! juri adalah rahasia. yang pasti bukanlah seorang blogger. ;D




bila baca ini... aku pun dari negeri tanjung rambutan ni pun rasa nak join jugalah...


apa maksud comel/cute??bagi saya comel itu subjektif. comel berbeza dari cantik.hanya kita sahaja boleh kategorikan yang seseorang itu cantik atau comel. theehee.. tak semestinya gemuk,kamu tak comel dan begitu sebaliknya kan kan??

ANDA RASA ANDA COMEL TAK??jom lah join contest saya ini. tak kisah lah comel tang hidung ka mata ka mulut ka gigi ka...join sahaja tak mahu segan tahu??! :) :)



bila aku baca kenyataan tu, aku terus rasa comel tahap gaban. hakhak. lalu, aku pertaruhkan gambar ini... iaitu gambar seseorang yang perasan comel dan sedang buat-buat comel.ngee... harap tuan penganjur, melarikan sedikit mata supaya tidak terkena sumpahan/ kenan...(,")







ye cik nurain,
benda paling comel yang saya suka ialah kucing tapi itu binatang kan. jadi, kalau tak ada kucing, saya rasa paling comel ialah cupcake yang macam-macam rupa tu... geram betul menengoknya, kan? (kecur air liur weh...)


kucing dan cupcake :)



dan, mengakhiri tugas dengan mengetag White girl. :) dan sesiapa yang nak masuk, masuk saja... ye?




cik bulan:

ish, kalaulah encik M tahu aku masuk contest dan perasan-perasan macam ni, mesti banyak modal dia nak kutuk aku... hakhak

lekat juga dalam anak tekak aku nak sebut contest ni.. gadis paling comel ohh! oii, kau jangan kutuk aku ye kawan-kawan!

5 comments:

Peri PiA said...

ye ku sedar diri,xlayak join (T_T)


nge~ :P

dianna said...

comel lah :) cantiknya shawl. mcm pernah tgk yuna pakai. beli kat mane ek?

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

aku juga sedar diri...
;)

Cik Amy said...

D0ne :)

adham said...

hai there.
just wondering, ada extra maine coon or persian to give away tak? would love to adopt them. 0172304445 tq.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SILAP MATA :)